Logotip de Adolescents.cat

Aquestes imatges de Rosalía i Rauw Alejandro fan sorgir nous rumors

per Redacció, el 3 de gener de 2022 a les 12:46
Fa poc Rosalía va donar a conèixer el seu perfil secundari, @holamotomami, en el qual podem trobar imatges més personals de la cantant. De fet, a través d’aquest compte, s’han pogut saber més detalls sobre la seva relació amb Rauw Alejandro. 

Per exemple, tot i que no van fer públic que sortien fins fa poc, ja feia diversos mesos que estaven junts. Al perfil d’@holamotomami hi ha una imatge del febrer de 2021 amb regals romàntics i també declaracions. I és que aquesta parella, de moment, està apostant per compartir el seu amor amb els seguidors.


 

L’últim exemple d’això són les fotos que ha compartit el cantant a les seves xarxes socials acompanyades del missatge: “Te’stimo”. Com era d’esperar, l’error ortogràfic de Rauw Alejandro no ha passat desapercebut, i hi ha diversos comentaris corregint-lo. Ara bé, una de les coses que ha cridat més l’atenció és que Rosalía porta un anell al dit anular, el qual també es pot veure en alguns dels seus vídeos a TikTok. 

 
Això ha fet que diverses persones comencin a especular sobre un possible casament. Vosaltres què en penseu?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: