Logotip de Adolescents.cat

Com ets segons el dia de la setmana en el qual vas néixer

per Redacció, el 3 de gener de 2022 a les 12:00
Cada dia està regit per un astre, satèl·lit o planeta determinat. Segons l’astrologia, això influeix en el nostre caràcter i manera de ser. Tot i que no hi ha cap estudi científic que avali aquestes suposicions, us deixem amb alguns fets astrològics sobre com som segons el dia de la setmana en el qual naixem:


 


Versió sense playbuzz
DILLUNS. A les persones nascudes els dilluns els regeix la Lluna. Tenen molta vitalitat, però tendeixen a ser una mica pessimistes perquè sovint dubten de les seves habilitats. Són apassionats i no els agraden els grisos: són de veure les coses blanques o negres i costa molt fer-los canviar d’opinió. Acostumen a ser persones amb un gran sentit artístic i això fa que sempre aportin un toc personal a tot allò que fan. Pel que fa a l’amor, els costa trobar l’estabilitat perquè, com hem dit, tenen poca confiança en ells mateixos i això els perjudica en les relacions personals. 

DIMARTS. A les persones nascudes aquest dia els regeix Mart. Acostumen a ser sociables i molt actius. No els agrada deixar les coses a mitges i es queden intranquils si no acaben allò que s’havien proposat. Sovint defensen els seus projectes amb tanta passió que poden ser percebuts com a tossuts i poc flexibles, fet que els genera conflictes. Són molt afectuosos: els encanta rebre i donar a parts iguals. Pel que fa a l’amor, són persones amb molta compassió i empatia és per aquest motiu que els resulta difícil posar fi a les relacions.

DIMECRES. A les persones nascudes aquest dia els regeix Mercuri. Són molt nobles i obertes de ment i això fa que acostumin a connectar molt de pressa amb els altres. Ara bé, per contra, també solen generar enveges, un fet que no els agrada gens i que sovint fa que no demostrin tot el seu potencial. Els agrada estar envoltats de gent i dediquen més temps a aquells que estimen que a ells mateixos. En l’amor són molt sensitius i impulsis i això fa que acostumin a patir més del compte. 

DIJOUS. A les persones nascudes aquest dia els regeix Júpiter. Acostumen a ser optimistes o, si més no, sempre intenten mostrar la seva cara més alegre. Són molt protectors i estan disposats a fer el que sigui per evitar el dolor de la gent que estimen. De fet, sovint sacrifiquen els seus somnis o objectius per tal que els altres els aconsegueixin. Pel que a l’amor, es guien molt per la seva intuïció i això els porta a ser poc racionals i molt emocionals. 

DIVENDRES. A les persones nascudes aquest dia el regeix Venus. Tenen una gran sensibilitat i això els dota d’una gran empatia, però també els fa molt vulnerables a les crítiques. Acostumen a preocupar-se en excés per l'opinió dels altres i quan reben un comentari negatiu, els costa no prendre-se’l de manera molt personal. Són persones molt treballadores i perseverants. Aquestes capacitats fan que no es rendeixin fàcilment i sempre lluitin fins al final per aconseguir el que volen, també en l’àmbit de l’amor. 

DISSABTE. A les persones nascudes aquest dia els regeix Saturn. Poden semblar introvertits i freds, però és un mecanisme d’autoprotecció, ja que els costa confiar en els altres. Són persones amb un sentit de la justícia infrangible i plenes de generositat. Això fa que siguin molt bons consellers i companys d’estudis/feina. En l'amor necessiten temps abans de permetre que algú descobreixi les seves intimitats. I és que els agrada tenir les coses clares abans de fer el pas. 

DIUMENGE. A les persones nascudes aquest dia el regeix el Sol. Acostumen a ser persones perfeccionistes, de vegades massa. Sempre procuren donar el 100% en tot allò que fan i els resulta complicat afrontar els fracassos. La seva sinceritat pot ferir als qui estan al seu voltant, encara que la seva intenció sigui bona. I és que sovint els costa filtrar les paraules i deixen que el seu impuls parli per ells. En l’amor, són molt apassionats i no els fa por demostrar el que senten.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: