Logotip de Adolescents.cat

Està de moda dur les ungles així, t'expliquem com fer-ho a casa

per Adolescents.cat, el 9 de gener de 2022 a les 08:24
T'agrada la clàssica manicura francesa? Doncs aquesta opció que està tan de moda t'agradarà encara més! Et permet donar-hi un toc de color i originalitat i encara que sembli complicat de fer, estem segures que aconseguiràs fer-t'ho tu mateix/a a casa!

Com fer-ho? Doncs a moltes perfumeries venen adhesius en forma de lluna per enganxar sobre l'ungla, delimitant el tros que volem pintar i evitant desastres. L'únic que has de fer és enganxar-ho on toca i fer una passada de color a la punta de l'ungla. Llavors repeteixes el procés amb la línia de sota.

Cómo hacer la manicura francesa paso a paso

Perquè et quedi encara més bé et recomanem pintar l'ungla amb una base rosada semitransparent i quan ho tinguis acabat, passar una capa de pintaungles transparent per sobre per unificar-ho tot i que duri més temps. Què et sembla? T'animaries a fer-ho?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: