Logotip de Adolescents.cat

5 consells d'Elon Musk als joves per tenir èxit a la vida

per Redacció, el 3 de gener de 2022 a les 10:28
Elon Musk, CEO de Tesla i SpaceX, és un dels empresaris amb més èxit a nivell mundial. Tenint en compte això, no és d’estranyar que cada vegada que li fan una entrevista li preguntin quina és la clau per triomfar.

De fet, va respondre exactament a aquesta pregunta al programa del podcaster nord-americà Lex Fridman. Aquesta vegada, però, Elon Musk va voler dirigir-se especialment als joves. Segons ell, aquestes són les 5 claus per tenir èxit: 

Ser el més útil possible


"Fes coses que siguin útils per a la gent i pel món”. Aquest és el primer consell de l’empresari que assegura que només aquells que intenten ajudar i millorar viuen “una vida que val la pena”.

Contribuir a la societat


Elon Musk també creu que s’ha de lluitar pel bé comú. "S’ha d’intentar per tots els mitjans contribuir de manera positiva en la societat", assegura. Això sí, cal fer-ho de manera honesta i sincera.

No tractar de ser líders

 
"Moltes vegades, les persones que vols com a líders són les persones que no volen ser líders". Amb aquesta frase l’empresari deixa clar que l’ambició és una cosa positiva, però que l’objectiu mai ha de ser voler manar o estar per damunt dels altres. Hi ha persones que, tot i no està en posicions de poder, tenen molta més influència que altres que lideren. 
Hear Me Out Jimmy Fallon GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Llegir llibres


"Intenta aprendre tot el que puguis, així podràs desenvolupar un coneixement general de les coses", aconsella Elon Musk. Per a ell és clau, ser una persona curiosa. 

Mantenir converses amb persones diferents de nosaltres

 
No es pot tenir èxit a la vida si només ens relacionem amb persones que s’assemblen a nosaltres o tenen gustos similars perquè al final tindrem un aprenentatge esbiaixat i incomplet. Per això és important saber tractar també amb gent que considerem oposada a la nostra manera de ser. "Parleu amb persones de diferents àmbits, d'altres indústries i professions, amb habilitats diferents de les vostres; apreneu d'ells tant com sigui possible".

Sex Ed Yes GIF by NETFLIX

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: