Logotip de Adolescents.cat

Massatges genitals per explorar el plaer al màxim

per Redacció, el 31 de desembre de 2021 a les 12:03
Els massatges genitals són un joc previ ideal per augmentar l’excitació i també el nivell d’intimitat.

Avui us portem alguns trucs per a massatges per a vulves i penis de Platanomelón. Abans de portar-los a terme, assegureu-vos de crear un bon ambient (música, llum tènue…) i també de tenir oli de massatge a prop
 

Per a la vulva:


1. La persona que fa el massatge s’unta les mans amb oli eròtic i l’escampa per la vulva de la seva parella. 

2. Amb el palmell de la mà, especialment amb els dits grossos, acaricia el pubis fent moviments circulars. 

3. De nou amb els dits grossos, acaricia els llavis majors. Comença per un i quan hagis acabat, fes un massatge al de l’altre costat. Es recomana fer moviments verticals de baix cap a dalt. 

4. Estimula els llavis menors. Agafa’ls amb els dits i llisca’ls de dalt cap a baix suaument. 

5. Centra’t en el clítoris, però de manera indirecta. En comptes de posar els dits damunt d’aquesta part del cos, col·loca, el cor i l’índex al voltant del caputxó del clítoris i mou-los de dalt cap a baix i de baix cap a dalt fent una mica de pressió.

6. Si vols augmentar l’excitació, pots combinar el massatge genital amb el massatge a altres parts del cos. Acaricia les cuixes, la panxa, el coll…de la teva parella per incrementar el plaer. 
 

Per al penis

 
Primer de tot la persona que fa el massatge s’ha d’untar les mans amb oli eròtic i l’ha d’escampar pel penis de la seva parella. Un cop fet es poden provar diversos massatges: 

1. La persona que rebi el massatge s’ha d'asseure en una punta del llit, amb els peus tocant a terra. L’altre s’asseu darrere seu, amb el seu pit tocant l’esquena de l’altre i col·loca les cames al costat de les cames de la seva parella. La persona que fa el massatge entrellaça els dits de les seves mans i les col·loca damunt el penis de la seva parella, a la part exterior. Un cop fet, fent una mica de pressió, mou les mans cap amunt i cap avall. Quan es baixi, amb els dits grossos, es pot acariciar el tronc. La clau és anar a poc a poc i si es vol, augmentar el ritme. 

2. En la mateixa posició es pot provar un nou moviment. La persona que fa el massatge, col·loca els palmells de les seves mans a banda i banda del penis. És a dir, com si volgués que les seves mans es toquessin, però no pogués perquè el membre queda entremig. Abans de començar a moure els palmells, amb els dits grossos acaricia el gland amb moviments circulars. Al cap d’uns segons, mou les mans cap avall i repeteix: torna a acariciar el gland i llisca els palmells cap avall.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: