Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 31 de desembre

per Redacció, el 31 de desembre de 2021 a les 09:15
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui et deixaràs portar per la teva part més impulsiva. Tindràs les idees molt clares, sobretot en l’àmbit personal, i això t’ajudarà a actuar. Acabaràs l’any prenent bones decisions i passant pàgina a un tema que t’ha afectat molt. 

TAURE 
Avui hauràs de tenir paciència extra. La presència d’algú se’t farà força insuportable, però et veuràs obligat a interactuar-hi. Un signe d’aigua podria ajudar-te a gestionar la situació. Acabaràs l’any mostrant les teves habilitats socials, que aquest 2021 han evolucionat de manera considerable.

BESSONS
Hauràs d'acomiadar l'any trobant-te amb algú que no et ve massa de gust veure per circumstàncies del passat. Intenta no enfrontar-t'hi perquè no et convé tancar el 2021 amb una discussió. La part positiva és que avui rebràs el missatge d’algú que et farà molta il·lusió. 

CRANC 
Pot ser que avui no t’hagis llevat massa de bon humor. Alguns plans que havies fet podrien acabar sent diferents de com els havies planejat. No et frustris perquè d’aquesta espontaneïtat en sortiran coses bones i un nou vincle amb algú. Acabaràs l’any forjant noves relacions.

LLEÓ 
Avui procura evitar les crítiques, sobretot dins el teu cercle. Un comentari a simple vista inofensiu, podria acabar desencadenant un problema difícil de resoldre. Avui intenta centrar-te en tu i visualitzar els objectius que vols aconseguir el 2022. Fixar-te objectius per tu és important.

VERGE 
Avui et sentiràs especialment unit a un amic/ga o a un familiar. Notaràs una connexió molt forta que et farà tenir més confiança de l’habitual. Això t’ajudarà a deixar de banda la prudència que et caracteritza i a actuar. Acabaràs l’any deixant certes pors de banda i assumint riscos. 

BALANÇA 
No tens massa expectatives per aquesta nit, però el que en principi podria semblar un pla poc interessant pot acabar convertint-se en un moment inoblidable. Et trobaràs amb algú que et sorprendrà i els teus pensaments se centraran en aquesta persona. 

ESCORPÍ
És hora de moure fitxa en el terreny sentimental. Para de generar-te expectatives i crear hipòtesi dins el teu cap. Passa a l’acció, avui en un bon dia per fer-ho. Un amic/ga d’un signe d’aigua t’ajudarà a fer el pas i acabaràs l’any sentint-te molt orgullós/a de tu mateix/a. 

SAGITARI 
Avui mostraràs el teu costat més espontani i impulsiu i faràs viure una nit inoblidable a les persones que et rodegin. Acabaràs l’any sentint-te molt estimat i això et farà sentir ple. Aquesta nit podries rebre el missatge d’algú que et desconcerti.

CAPRICORN 
Per molt que t’aconsellin sempre t'agrada fer el que et ve de gust i aquesta nit, aquest instint es veurà accentuat. Fas bé de fiar-te del teu propi criteri perquè, al cap i a la fi, només tu saps el que sents. Vigila, però, perquè seguir els teus impulsos podria afectar també una persona que aprecies molt. 

AQUARI 
La nit de Cap d'Any t’acostuma a posar nostàlgic i avui no serà una excepció. No et recreïs en rememorar records, perquè no et convé emocionalment. Un molt bon amic/ga t’ajudarà a centrar-te en el moment i a no viure en un passat que tens idealitzat. Serà una nit per tancar etapes. 

PEIXOS 
Avui estaràs més estable i comunicatiu i les persones del teu entorn ho notaran. Procura centrar-te en tu i en aquells que estimes i restar importància a comentaris de gent que no forma part del teu cercle. Avui tindràs una connexió especial amb els signes d’aire i aquesta nit es podrien crear nous vincles.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: