Logotip de Adolescents.cat

Les quarantenes seran de set dies per als contagiats

per Redacció, el 29 de desembre de 2021 a les 18:35
Escurçar les quarantenes de deu dies a set. Aquesta és la decisió que ha pres el Consell Interterritorial -que integren el Ministeri de Sanitat i les autonomies- en plena sisena onada i amb els contagis encara disparats. El criteri serà aplicable a totes les persones contagiades, també a aquelles que tinguin símptomes

Espanya segueix, doncs, les passes de països com Estats Units -que ha reduït la quarantena a cinc dies- i el Regne Unit, on també s'ha fixat que sigui de set dies.


La xifra dels set dies és la que ha permès generar un major consens entre les autonomies. Tot i que el balanç de contagis continua a l'alça -només a Catalunya ja se sumen 23.000 casos més en un sol dia-, els arguments utilitzats per escurçar les quarantenes és que els estudis preliminars apunten que l'impacte de la variant òmicron és menor gràcies a la vacunació i que són els primers dies quan la capacitat d'infecció és major.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: