Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 29 de desembre de 2021 a les 12:38


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
A vegades, quan m’estic mirant al mirall (un outfit que porto o simplement a mi), em poso a tocar-me el cos: el coll, els pits, la cintura, els malucs... I m’imagino que estic tocant el cos de qualsevol altra noia amb característiques semblants a les meves. Això em posa molt. 

Noia, 14 anys 
Els hi vaig demanar als meus pares poder anar al psicòleg amb l’excusa que era incapaç de mostrar i controlar les meves emocions (que per una part és cert). La veritable raó, però, per la qual hi vaig és perquè són uns tòxics i m’ho han fet passar molt malament, sense adonar-se’n. Els estimo moltíssim, però vull canviar d’aires i viure lluny d’ells una temporada… 

Noia, 15 anys
Quan tenia 7 anys estava enamorada d’un noi de 10. Total un dia al menjador vam seure junts i em va tocar la mà sense voler. Em vaig emocionar i no sabia com fer-ho perquè ell sempre em tingués present. Es va aixecar a buscar aigua i llavors vaig agafar un tall de la seva carn la vaig mastegar i la vaig deixar al plat. Se la va menjar. Mai ho he explicat i aquest noi no sap que va portar les meves baves.

Noia, 17 anys
Fa mig any que em follo l'ex de la meva millor amiga, ella ho va passar molt malament amb la seva relació i encara a vegades em parla d'ell. No sé què fer.

Noia, 14 anys
De petita anava amb calcetes per casa i un dia em va venir de gust per posar-me a sobre del sofà i refregar-me amb el cony. Sentia tant plaer que sempre que em quedava sola a casa ho feia. El sofà no tenia funda i mai s’ha rentat... ara penso amb la de “coses” que hi deu haver…

Noi, 16 anys
Tinc un compte d'Instagram de poesies que escric jo, no sé com, però em va començar a seguir la noia que m'agrada. Per DM no para d'enviar-me missatges dient que li agrada moltíssim el que escric. No sé si continuar en l’anonimat o dir qui sóc i dir-li que la majoria dels poemes que hi surten les he escrit pensat en ella...

Noi, 16 anys
El meu amic es drogava i jo creia que estava perdent el control. No volia que ho fes i en secret li vaig dir als seus pares. El meu amic no sap com ho han sabut. No me’n penedeixo gens.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: