Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 28 de desembre

per Redacció, el 28 de desembre de 2021 a les 09:16
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui sentiràs que ho has de tenir tot sota control si vols que la teva vida personal funcioni. Vigila, però, perquè podries estar assumint unes responsabilitats que no et pertoquen i la persona afectada podria sentir-se menystinguda. Fixa’t en els petits detalls.

TAURE 
T’has allunyat de tu mateix per intentar agradar algú i les coses no han sortit com esperaves. No t’ho retreguis, perquè tu no ets el culpable de les emocions dels altres. Intenta tornar a centrar-te i recupera el temps que has perdut apropant-te a aquells que no t’han deixat de banda. 

BESSONS 
No continuïs pensant que algú no para de posar-te entrebancs. Simplement, les coses no han anat del tot bé i no ha estat culpa de la persona que tu creus. Intenta abandonar aquesta obsessió perquè no et fa cap bé i t’impedeix avançar. Avui tindràs una connexió especial amb els Lleó.

CRANC 
Si t'estàs plantejant renunciar a alguna cosa, ara, abans d’acabar l’any és el moment de fer-ho. Sents que has de tancar una etapa, encara que això et suposi una pèrdua. Aquests dies et sentiràs molt acompanyat per les persones del teu entorn. 

LLEÓ 
Si et sents cansat i amb poques forces, potser és perquè aquests dies t’han generat un cansament excessiu. De vegades vols aprofitar el temps al màxim i no saps parar-te a descansar. Avui procura dir “no” i estigues més per tu. Ves amb compte amb un missatge que rebràs d’algú del passat. 

VERGE 
Avui notaràs certa sensació d’alliberament. Aquests dies has estat sota pressió i això t’ha deixat esgotat. Gaudeix d’aquesta tranquil·litat i deixa de banda les obligacions per un dia. En el terreny de l’amor, podries tenir una sorpresa que et generarà sentiments contradictoris.

BALANÇA 
Notes que has de fer un pas cap endavant, però alhora et sembla un salt al buit. Confia en tu mateix. Saps que és necessari actuar perquè ets l’únic que pots canviar les coses. Algú t’ajudarà a avançar i no estaràs sol. 

ESCORPÍ
T'agraden els reptes i acostumes a acceptar-los sense pensar-ho massa. El problema és que sovint se t’acaba de pressa la paciència i et costa tirar-los endavant. Aquests dies algú et donarà una lliçó en aquest sentit i et farà reflexionar sobre les teves queixes.

SAGITARI 
Estàs començant a valorar si la teva ambició interior, i tots els projectes que estàs portant a terme, valen realment la pena. Per tu l’equilibri s’ha convertit en un element clau i notes que l’estàs perdent. Et tocarà prendre una decisió encara que pugui ser complicada. 

CAPRICORN 
Per què demanes l’opinió als altres sobre un tema que et preocupa i llavors no els fas cas? Si tothom està coincidint i et diuen el mateix, potser és hora d’escoltar. Facis el que facis, actua amb molta calma. Les presses no són bones, especialment aquests dies. 

AQUARI 
Hi ha un problema que et preocupa, però ja has vist clar que ara mateix no el pots solucionar. Encara que et resulti complicat, has d’intentar ni pensar-hi i esperar que arribi el moment indicat. En el terreny de l’amor, viuràs dies d’harmonia. Aprofita’ls. 

PEIXOS 
Procura solucionar tu sol un tema que només t’afecta a tu. Involucrar altres persones pot acabar sortint-te malament i generant-te pressions innecessàries. Et tocarà treure la teva força interior i gestionar la situació.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: