Logotip de Adolescents.cat

Quina és la multa per no portar mascareta al carrer?

per Redacció, el 27 de desembre de 2021 a les 17:02
El controvertit retorn de la mascareta obligatòria a l'aire lliure, aprovat la setmana passada pel govern espanyol, inclou multes per als qui incompleixin la nova norma. Tal com ja passava fins que al juny es derogués l'obligació de cobrir el rostre als exteriors, el decret llei que regula aquest tema inclou multes de fins a 100 euros.

Existeixen excepcions en què no es considera que s'està incomplint la norma:


- Una és la pràctica de l'esport, sempre que sigui de forma individual.
- També es pot prescindir de la mascareta als espais naturals, si es pot mantenir la distància de metre i mig amb les persones amb què no es conviu.


És a dir, la sanció es pot aplicar si es camina per una zona urbana sense mascareta, per exemple, encara que es mantingui una distància de metre i mig amb la resta dels vianants. També en cas de l'esport en grup o de les aglomeracions en un espai natural, com ara una zona de muntanya.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: