Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 27 de desembre de 2021 a les 11:46
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz

Noi, 17 anys 
No sé si ho veuràs, però et vaig veure el passat 18 de desembre al tren de Rodalies que surt de Lleida cap a Barna. No tenies prou diners per pagar el bitllet i te'n vaig deixar. Em vas semblar molt atractiva i em va molar el teu rollo tot i ser discret. PD: Anava tot de negre amb un objecte molt gros als peus xd.

Noia, 15 anys 
El 6 de novembre et vaig veure jugant un partit de vòlei a Vilassar. Em sembla que estàs al cadet femení del CV Rubí. Portaves el número 9 i eres la capitana. Per alguna raó em vas encantar, però dubto que ens tornem a veure perquè els nostres equips no s'enfronten. Espero trobar-te algun dia...

Noi, 19 anys 
El teu nom comença per A. Ets una noia rossa i sempre ens creuem molt la mirada a l'última classe de dos dies en concret. Sempre agafes el metro amb un noi de la mateixa classe. Vaig parlar amb tu el primer dia d’uni, però no hem coincidit més perquè anem a grups diferents. Si creus saber qui sóc obra'm.

Noia, 15 anys 
Els dos som de pobles del voltant de Reus, ets ros amb ulls foscos i vesteixes super bé. L'any passat vam coincidir a la mateixa optativa i la teva germana va al mateix grup de tenis que jo. Si us plau si veus això obra’m. 

Noia, 15 anys 
Tenim la mateixa edat i tu ets molt alt i ros. Fa anys que practiquem el mateix esport junts al mateix club i des de fa un temps m'he adonat que m'agrades i joder no surts del meu cap. Estem en el mateix grup d'amics i no et vull dir res perquè seria una situació incòmoda a la colla si acabes passant alguna cosa però et tinc moltes ganes. 


Noi, 17 anys 
No sé si llegiràs això, però el passat dimecres 22 de desembre vam coincidir a Portal de l'Àngel, Barcelona, mentre algú cantava "Yellow". Vaig notar que no ens paràvem de mirar i em vas somriure. No vaig tenir els collons de dir-te res, però em vas agradar. Tant de bo poguessis saber el meu insta per estar en contacte, perquè em penedeixo molt de no haver-te dit res. Necessito que llegeixis això.

Noia, 17 anys
Et vaig veure per primer cop a mile, ets una noia amb els cabells molt curts i amb una mirada molt intensa. Estàvem baixant les escales per anar a dins i em vas tocar la polsera lgtb+, vas dir que cundia, ens vam mirar i vam somriure. No sé com et dius ni d’on ets ni res, però si llegeixes això i ens tornem a trobar, digues alguna cosa. No et puc treure del meu cap.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: