Logotip de Adolescents.cat

Petting: trucs per gaudir-lo al màxim

per Redacció, el 27 de desembre de 2021 a les 11:28
El "petting", com segurament sabeu, és practicar sexe sense penetració. És l'estimulació amb carícies, petons, abraçades i masturbacions mútues que ens porta al coneixement propi i al de la nostra parella. Així doncs, aquesta pràctica és ideal per saber més sobre les nostres preferències i punts de plaer i també sobre els gustos de l’altra persona. 


En general, es pot dividir en tres graus:
 Grau 1: en aquest primer grau inclouríem les carícies amb les mans i a la pell que queda exposada, a més de carícies per sobre de la roba, abraçades, petons… 

 Grau 2: en aquest nivell s’inclouen totes les carícies anteriors i també aquelles que és fan per sota la roba d’una manera més intensa i eròtica.

 Grau 3: en aquest grau, en què els membres de la parella ja estan despullats, s'inclouria l'estimulació directa de les zones erògenes. 

Com es pot innovar en el petting?

 
Les sexòlogues recomanen explorar el cos de l’altre a través d’un massatge eròtic. Es poden acariciar directament els genitals, però si es vol anar més a poc a poc, es pot començar per un massatge als pits i després anar baixant a poc a poc fins a la panxa, les natges i la zona anal. A sota us deixem alguns articles sobre aquest tema:







Un altre element que pot ajudar a innovar són les joguines eròtiques. Per exemple, es pot fer servir un satisfyer per estimular els mugrons o el fre i la zona perianal. D’aquesta manera s’experimenten noves sensacions. Així mateix, també es poden provar diverses postures sexuals del Kamasutra, però amb part de la roba posada i sense penetració. I és que de vegades, la imaginació i el frec del cos contra un altre cos, és més eròtic i plaent que no un moment sexual més intens.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: