Logotip de Adolescents.cat

El perfil secret de Rosalía es fa públic: les seves fotos més personals

per Redacció, el 27 de desembre de 2021 a les 09:50
Són molts els famosos i les famoses que tenen comptes d’Instagram privats en què comparteixen continguts pel seu cercle més íntim. Hi ha qui els manté en secret, en cavi d’altres decideixen obrir-los perquè els seus fans els puguin veure. Aquest és el cas de Rosalía.

La cantant ha donat a conèixer el seu perfil secundari, @holamotomami, el qual no ha parat de créixer en seguidors des que el va fer públic.


De moment, les fotos que estan tenint més èxit són aquelles on apareix amb la seva actual parella Rauw Alejandro, amb qui surt des de fa mesos. Evidentment, però, també hi ha imatges amb la seva germana, amics… 

A més a més, també es pot veure una cara menys coneguda de la vida de la cantant: les sorpreses que li van fer pel seu aniversari, com queden les seves habitacions d’hotel després d’una sessió de fotos… Aquí us deixem amb alguns continguts d'@holamotomami.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: