Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 27 de desembre al 2 de gener

per Adolescents.cat, el 27 de desembre de 2021 a les 09:18
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Aquesta setmana estaràs molt creatiu/va i tindràs idees que et poden ajudar en un futur. Escriu tot allò que et passi pel cap i no et menystinguis: la teva imaginació i les teves reflexions són més poderosos del que penses. Procura dedicar temps a allò que t'agrada i deixa les preocupacions de banda, ja fa massa dies que no deixes de pensar en un tema i et convé evadir-te. Moment de la sort: dimarts.

TAURE
Tot i que t'ha costat variar els teus hàbits, per fi estàs començant a sentir-te còmode. És el moment de pensar en tu mateix/a i reflexionar sobre què vols de veritat. Aquesta setmana podria ser que una persona propera et decebés amb la seva actitud. Potser ara, però, no és el millor moment per enfrontar-t'hi. Deixa que les coses es refredin i distanciat d'ella. Moment de la sort: dimecres. 

BESSONS
Bona setmana per l'amor. Aquests dies notaràs la persona que t'agrada més a prop que mai i això et farà estar especialment romàntic/a i passional. Ja és hora que et deixis portar pels teus sentiments i no et frenis. Expressar el que sents, t'alliberarà. Moment de la sort: dilluns. 

CRANC
Ho veus tot negre i t'ho estàs agafant tot massa a pit. Has de pensar que són les circumstàncies les que alteren el teu estat d'ànim i et fan percebre les coses de manera negativa. Has d'intentar afrontar la situació d'una altra manera i trobar-li avantatges. Parla amb un amic/ga sobre aquest tema i fes cas als seus consells, perquè t'ajudarà. Moment de la sort: divendres. 

LLEÓ
Centra't en el que realment t'importa i no perdis més el temps en persones que no t'aporten res. Aquests dies t'has adonat que hi ha algú que no és com tu t'esperaves i això et frustra. No hi pensis més i tu fes la teva. Estàs experimentant grans canvis en la teva vida i això et desconcerta. És per aquesta raó, precisament que necessites reconduir la teva atenció en allò que t'interessa. Moment de la sort: dimarts.

VERGE
Has de variar la teva rutina diària, el teu cos i la teva ment t'ho demanen. Ets una persona activa, però últimament t'has deixat emportar per la situació i no estàs aprofitant bé el temps. Intenta dedicar més estona a allò que t'agrada i et sentiràs millor. Una amistat del passat pot reaparèixer en la teva vida i això pot ser que t'alegri la setmana. Moment de la sort: divendres. 

BALANÇA 
Una persona del teu grup d'amistat necessita suport. Potser no s'atreveix a demanar-t'ho, per això és millor que siguis tu qui facis el primer pas. Són moments difícils per tots/es i ara toca fer-nos costat quan estem baixos d'ànims. És probable que t'arribin notícies relacionades amb els estudis, que et facin replantejar-te algunes coses i prendre decisions que no tenies pensades. Demana consell a la gent de confiança que té experiència en aquests temes. Moment de la sort: dimarts. 

ESCORPÍ: 
Aquesta setmana pot ser que tinguis una baralla amb una persona que t'importa i t'allunyis d'ella. Intenta no distanciar-te'n massa perquè aquesta no és la solució: les coses és millor parlar-les perquè sinó, tant tu com ella, no pareu de donar-hi voltes. Intenta centrar-te en un mateix/a i en les persones que t'importen, i això et farà estar menys neguitós/a. Moment de la sort: dijous.

SAGITARI
Últimament penses molt en el passat i això potser no et fa bé. No val la pena donar voltes a una cosa que hauria pogut ser, però que al final no es va convertir en realitat. No et servirà de res aquest comportament i a més t'impedirà veure les oportunitats que tens davant teu. Has d'esforçar-te i deixar que l'energia que et caracteritza torni a sortir. Moment de la sort: divendres. 

CAPRICORN
Ets una persona molt comunicativa i expressiva i aquests dies estàs trobant a faltar molt quedar amb els teus amics/gues. És normal sentir-se així, però procura no posar-te gaire nostàlgic/a i intenta fer coses tu sol/a que t'omplin. Enfocar-te en els teus hobbies potser farà que t'emportis una sorpresa a finals de setmana. Moment de la sort: dijous.

AQUARI
La persona que t'interessa no t'està ignorant, simplement té una manera diferent de demostrar les coses. No vulguis córrer i tot anirà sorgint a poc a poc. No tothom va al mateix ritme que tu. Prova de relaxar-te i de viure cada moment sense estar pensant en el futur constantment. Et convé fer una pausa i reconnectar amb tu, ja que portes dies centrant-te massa amb els altres. Moment de la sort: dimecres. 

PEIXOS 
Hi ha algú que estàs començant a mirar de manera diferent i això t'està confonent. No tens clar que aquesta persona sigui la indicada i no hi acabes de confiar. Vés a poc a poc i guia't per la teva intuïció. Parlar amb un amic/ga de confiança t'ajudarà a veure les coses més clares. Dona't temps i no vulguis prendre decisions massa ràpid. Moment de la sort: dissabte.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: