Logotip de Adolescents.cat

Persones confessen el motiu més estrany pel qual han deixat algú o han estat deixades

per Redacció, el 24 de desembre de 2021 a les 12:58
Us han deixat per algun motiu que no heu entès? Heu deixat a algú posant-li una excusa? No sou els únics. Els usuaris de Reddit han compatit algunes de les raons més curioses per les quals la seva relació es va acabar.

 

“Ho vaig deixar amb ella perquè era molt difícil trobar aparcament on vivia” 

“Ho vaig deixar amb un noi després de sortir-hi tres setmanes perquè vaig haver d’ensenyar-li com es bullia l’aigua. Tenia 29 anys”. 

“No vaig voler quedar més amb un noi després que trigués més de 30 minuts a decidir quin tipus de truita volia en un restaurant”. 

“Va dir que ja no volia sortir amb mi després de saber que a l’institut no era popular. Teníem ja tots dos 25 anys”. 

“Vaig tallar amb una noia amb qui acabava d’anar a viure perquè va dir que la meva cançó preferida era la pitjor de la història”. 

“Rascava les seves dents amb els coberts quan menjava. No ho podia suportar” 

“El vaig deixar perquè em va dir que no trobava guapa la meva germana”. 

“Vaig tallar amb ell perquè feia servir massa emoticones”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: