Logotip de Adolescents.cat

4 postures estimulants per innovar durant les festes

per Redacció, el 24 de desembre de 2021 a les 12:02
Tens previst passar aquestes festes amb la teva parella? Has quedat amb algú especial aquests dies? Et deixem algunes idees de postures per aquesta època de l’any que recomanen les expertes de Diversual: 


El trineu 
La persona que realitzi la penetració –pot ser amb una joguina sexual- s’estira mirant cap amunt damunt el llit o una superfície còmoda. L’altre s’asseu damunt, d’esquena a la seva parella i amb les cames flexionades per poder controlar el moviment i el ritme de la penetració. Tots dos tenen les mans lliures per poder estimular-se i augmentar el plaer. 

L'arbre 
Les dues persones s’asseuen a terra amb les cames obertes i els genolls doblats. La persona que rep la penetració, es col·loca damunt de l’altre, mirant-lo a la cara. Entrellaça les seves cames amb les de la seva parella i posa les seves mans damunt l’espatlla de l’altre per poder tenir més control en els moviments. La persona que està damunt, també pot provar de col·locar les mans a terra i estirar més el seu cos per provar sensacions diferents. 
beautiful girl couple kissing GIF
El còctel 
La persona que rebi la penetració s’estira cara amunt i amb un coixí sota l’esquena per fer-ho més còmode. L’altre s’agenolla, subjectant els turmells de la seva parella i col·locant-los damunt les seves espatlles. D’aquesta manera té més control sobre el moviment i la pressió. 

L'estrella 
Postura ideal per gaudir del tribadisme, un terme que fa referència al fregament. Una persona es col·loca estirada a terra o el llit, amb una cama estirada i l’altre flexionada. La seva parella es posa damunt seu de manera que els seus genitals toquin els de l’altra persona. En moure’s el frec que es produeix és intens i hi ha molta estimulació.
sally hawkins love GIF



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: