Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 24 de desembre

per Redacció, el 24 de desembre de 2021 a les 09:04
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui estaràs especialment de bon humor i això t’ajudarà a prendre’t el dia amb filosofia i a ignorar certs comentaris de persones que no et fan cap bé. A la nit podries rebre el missatge que estaves esperant per part d’algú que sempre t’aporta alegria. 

TAURE 
Avui no estaràs a la defensiva i mostraràs el teu cantó més sensible. Això et farà obrir-te i fer certes confessions que no t’havies atrevit a dir en veu alta fins ara. No te’n penedeixis, has d’aprendre a confiar més en els altres. Bona connexió amb els Balança. 

BESSONS 
Tindràs notícies d’algú a qui aprecies molt, però amb qui havies perdut el contacte. Això et farà remoure certs sentiments i sentiràs la necessitat d’expressar-lo. Desfoga’t amb un bon amic/ga abans de precipitar-te a prendre decisions. 

CRANC
Avui et tornarà a tocar intentar arribar a un acord amb la teva família. Encara que creguis que no t’entenen, procura trobar un punt en comú o les coses es podrien acabar girant en contra teva. Tens una connexió especial amb els Lleó. 

LLEÓ
Intenta ser conciliador i no t’enfadis a la mínima. Algú no actuarà com t’esperaves i et sentiràs decebut. Ara bé, potser és que t’havies creat massa expectatives? Posa’t al seu lloc i intenta comprendre el seu punt de vista. Tindràs molta connexió amb els Cranc. 

VERGE 
És normal que trobis a faltar a algú que ja no és al teu costat. Pensa, però, en tot el que vas fer per ella i centra’t en els bons moments. No et recriminis res ni et sentis culpable, perquè no serveix de res i t’entristirà. Algú intentarà animar-te, no li donis l’esquena.

BALANÇA 
Avui podries sentir una atracció molt forta cap algú amb qui sents que tens poc en comú i això et confondrà. Tindràs sentiments contradictoris i aquesta sensació afectarà algunes de les teves relacions, sobretot una en concret. Frena els teus impulsos.

ESCORPÍ 
Últimament et ve de gust passar estones sol i aquests dies podries sentir-te atabalat per les trobades familiars. No et sentis malament, simplement és una etapa en la qual necessites més tranquil·litat. Notràs el suport incondicional de les persones Cranc. 

SAGITARI 
Et costa amagar les teves emocions i la sinceritat et defineix. Avui, però, potser et tocarà dir una mentida piadosa per no fer mal a una persona que, malgrat haver-ho intentat, no complirà amb les teves expectatives. Pensa, però, en l’esforç que hi ha al darrere. 

CAPRICORN
Pot ser que avui coneguis a algú que acabarà formant part de la teva vida i tindrà un rol més important del que ara et penses. Hi haurà una comprensió immediata entre tots dos i això us portarà a compartir coses íntimes. Vigila amb les persones de signes de Foc.

AQUARI 
Si creus que estàs fent les coses bé, no facis cas als missatges d’algú que intenten que dubtis de tu mateix. En l’amor, els astres et somriuen i el teu poder d’atracció es veu potenciat. Aquests dies intenta estar a prop d’aquella persona que vulguis conquistar.

PEIXOS
Vigila amb el que dius avui, perquè algú del teu entorn està molt susceptible i es podria prendre els teus comentaris de manera personal. Procura evitar els temes controvertits i mostra la teva cara més sensible i empàtica. Tindràs bona connexió amb els signes de Foc.









 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: