Logotip de Adolescents.cat

Consulta aquí els municipis amb toc de queda

per Redacció, el 23 de desembre de 2021 a les 13:35
El Govern ha anunciat aquesta setmana que recupera el toc de queda per frenar l'augment de contagis de Covid en plena sisena onada. Els municipis afectats seran tots els que tinguin més de 10.000 habitants i una incidència acumulada a set dies de 250 casos per cada 100.000 persones. Els pots consultar en el següent mapa:


En total es proposa una llista de 125 municipis que hauran d'aplicar el confinament nocturn d'una a sis de la matinada a partir d'aquest divendres, dels quals 116 perquè compleixen els llindars de població i incidència i els altres 9 pel fet de trobar-se envoltats per aquests, esdevenint municipis illa. La sol·licitud és per dues setmanes, de manera que afectaria totes les festes de Nadal. L'última vegada que es va prohibir la mobilitat nocturna va ser a l'estiu, per fer front a la cinquena onada.

 LLISTA COMPLETA DE MUNICIPIS AMB TOC DE QUEDA


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: