Logotip de Adolescents.cat

5 curiositats que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 1 de gener de 2022 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense playbuzz
El 5 és el reintegrament del primer premi, conegut com "El Gordo" de Nadal, que més s'ha repetit al llarg de la història de la loteria. En concret, ha sortit en 32 ocasions. El segueixen els nombres 4 i el 6, amb 27 premis cadascun.

Una família de Granollers es va emportar el tercer premi de la loteria la setmana passada, just uns dies després de guanyar la Primitiva: en total 193.000 euros!

Juan Roldán, un metge i investigador mexicà que viu a Girona, ha desenvolupat un model capaç de representar artísticament les seqüències d’ADN. Així doncs, crea obres d’arts gràfiques úniques en funció del material genètic de la persona que li fa l’encàrrec. Aquí en podeu veure un exemple: 

Encara que dues persones portin el mateix perfum, un cop aplicat a la pell, no despendran el mateix aroma. I és que l’olor d’una persona és tan personal i única com el seu ADN i això és a causa de les feromones que produeix el cos.

L’equip de La Casa de Papel va tenir la idea de simular vidres trencats fent servir tarrons de sucre. Així doncs, les restes de cristall de les explosions o tirotejos estan fets amb aquest aliment.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: