Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 22 de desembre de 2021 a les 11:48


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 




Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys 
Fa poc el meu avi va morir de càncer. Cada dia li faig una carta i li explico com està la família i que la meva àvia no vol dormir sola i jo dormo amb ella. No sé per què, però penso que algun dia li arribaran i les llegirà. Quan passi 1 any les tiraré al riu on sempre anàvem. El trobo molt a faltar. 

Noia, 16 anys 
De vegades m'imagino que estic en una peli i començo a ballar tope sexi. Un cop va entrar el meu germà per la porta i es pensava que m'havien posseït o que m’estava cagant... 

Noia, 16 anys 
Quan tinc relacions sexuals em posa molt que em parlin amb idiomes estrangers. El rus i l’italià són els que més m’agraden i sempre faig que em diguin alguna paraula… 

Noia, 15 anys
Vaig descobrir que a la meva mare li havien regalat un vibrador i ara a vegades l'utilitzo i el torno a guardar com si estigués nou... la meva mare encara no l’ha fet servir perquè sempre està com el vaig deixar. 

Noia, 15 anys 
Tinc nòvio des de fa temps, però un dia amb l'institut vam anar d'excursió a bcn i vaig quedar amb un noi amb qui portava parlant des de feia mesos. Ens vam acabar liant i ara no sé què fer. 

Noi, 17 anys 
L'altre dia ma mare em va pillar el meu pen drive per imprimir un document i sé que va veure la meva carpeta amb fotos de la meva pol*a. No m'ha dit res del tema, però des d'aquell dia no ens parlem gairebé.

Noi, 15 anys
Sóc bisexual i ara he començat a sortir de l'armari, m'ha costat molt. Fa dos dies els hi vaig dir als meus pares i avui parlant amb me mare m’ha dit que no ho digués a ningú perquè es riurien de mi. M’ha fet molt mal que em digués això…

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: