Logotip de Adolescents.cat

3 postures per a la masturbació mútua

per Redacció, el 22 de desembre de 2021 a les 11:43
Quan es parla de masturbació, solem relacionar-la amb una pràctica individual. El cert, però, és que la masturbació en parella no només és clau per augmentar la lubricació i l’excitació, sinó també per conèixer millor el cos i els gustos de l’altre. Aquestes són algunes de les postures recomanades per sexòlegs per a la masturbació mútua. 

[nointext1]
A cau d’orella 
Per aquesta postura un dels dos membres de la parella es col·loca assegut al llit, cara amunt, amb les cames obertes i amb l’esquena recolzada al capçal amb uns coixins perquè sigui més còmode. L’altra persona s’asseu damunt les cames de la seva parella, mirant-lo a la cara, i li comença a fer petons i carícies mentre li explica a cau d’orella tot allò que li agradaria fer-li. A poc a poc amb una de les seves mans, comença a masturbar la seva parella i amb l’altre, si es vol, es pot estimular l’entrada de l’anus. 
Whisper Surprised GIF - Whisper Surprised Shocked GIFs
La valquíria 
Un dels dos s’asseu en un sofà o a la punta del llit, amb els peus tocant a terra. L’altre, amb les cames obertes, es col·loca damunt les seves cuixes. Això permet que, amb un lleu moviment, els genitals es freguin. Així doncs, es pot jugar amb la pressió i la intensitat i anar de menys a més. A més a més, la persona que és a baix, pot acariciar les natges de la seva parella i estimular-li l’anus amb els dits o amb una joguina sexual.

El gosset
Com ja haureu deduït pel seu nom, un dels membres de la parella es col·loca a quatre grapes damunt del llit. L’altre, darrere seu, pot començar a acríciar molt suaument els seus genitals. Ho pot fer amb els dits o amb una ploma eròtica per tal proporcionar noves sensacions. Quan la persona a qui estan masturbant estigui lubricada, es poden introduir els dits i/o una joguina sexual com ara un vibrador.
Love Couple GIF - Love Couple Intimate GIFs


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: