Logotip de Adolescents.cat

Dua Lipa i Anwar posen fi a la seva relació

per Adolescents.cat, el 22 de desembre de 2021 a les 06:00
Anwar, el germà petit dels Hadid, i Dua Lipa han posat fi a la seva relació després de dos anys.

Els germans Hadid (Gigi, Bella i Anwar) formen part del món de les celebrities des de fa un temps. Les dues germanes van saltar a la fama com a models de Victoria Secret fa uns anys, i la seva relació amb la petita de les Kardashian els va fer guanyar molta popularitat.


No obstant això, el 2021 no ha estat un bon any per a la vida amorosa dels germans. La Gigi es va separar del Zayn Malik després de les acusacions d'agressió de la mare de la model cap al cantant, i la situació amorosa de la Bella és un misteri. A més, ara Anwar sembla haver-se separat de Dua Lipa, una de les parelles més estimades del món celebrity.

Segons ha confirmat un mitjà britànic, la cantant i el model han posat fi a la seva relació per la gran càrrega de feina la distància. Ja existien rumors de ruptura, ja que els dos solien penjar fotos junts contínuament i cap dels dos publicava cap imatge plegats des de Halloween.


via GIPHY

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: