Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 22 al 28 de desembre

per Redacció, el 22 de desembre de 2021 a les 09:45
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES (3/5)
Tot remuntarà aquesta setmana en tots els sentits. Algú molt especial et farà una sorpresa, un regal, que no t’esperaves i et farà molta il·lusió. S’ha de tenir paciència i a vegades et costa veure-ho però ve una bona època i tot està anant pel bon camí. Dia de la sort: Divendres. 

TAURE (3/5)
Ara mateix sents que la teva vida està molt tranquil·la. Vols aventura, necessites sortir de la rutina. Tant si tens o no parella, serà amb algú molt especial amb qui tindràs grans plans. Fes-ho! Vés amb compte: no et comparis amb altres vides perquè sovint, no tot és el que sembla. . 
 
BESSONS (2/5)
Una persona amb qui últimament t’havies distanciat, reapareixerà a la teva vida. Procura prendre alguna decisió i fes un pas endavant perquè arribarà una sorpresa molt aviat. Vés amb compte: hi ha algú que intentarà desestabilitzar-te emocionalment però no deixis que t’afecti.


CRANC (3/5)
Pren distància d’algunes persones i situacions i sobretot: pensa! Aquest és el teu problema, et deixes portar però no t’agrada analitzar les situacions ni els motius que et fan actuar. Necessites prendre’t temps per tu i així segur que prens bones decisions. Dia de la sort: 28. 

LLEÓ (2/5)
Portes uns dies una mica apàtic/a... vigila perquè és possible que tinguis una discussió amb algú que t’importa però com no estàs en el teu millor moment anímic, tindràs els sentiments a flor de pell i saltaràs a la primera de canvi. Conta fins a 10 i tot anirà millor. Dia de la sort: 25.

VERGE (2/5)
Potser no és el que t’esperaves, potser creies que aquella seria la persona definitiva i ara t’adones que no és així... tingues paciència i no desesperis. Quan hagi d’arribar, que no serà tard, ho veuràs de seguida i tindràs el que sempre havies volgut. Consell: comença un llibre. 

BALANÇA (3/5)
Aquesta setmana, irradiaràs llum per tots cantons. Et sentiràs amb més energia que mai i necessitaràs fer canvis a la teva vida. Hi ha sentiments que no es poden controlar però vigila amb la impulsivitat que et pot ficar a històries on tres són multitud... Dia de la sort: Dilluns. 

ESCORPÍ (3/5)
Sempre estàs per tothom però en canvi, no sents que la gent estigui per tu. Sovint no saps descriure què et passa perquè no et pares a  pensar. Para i analitza la situació abans que tot et sobrepassi i tingui conseqüències en la teva relació amb algú molt especial. Dia de la sort: 24.

SAGITARI (3/5)
Les coses venen i van, com les persones, i encara que no t’agradi quan les coses acaben, sempre ens deixen alguna lliçó. Has d’aprendre a deixar anar, a oblidar i a tancar les etapes perquè si no arrossegues sentiments que no et deixen avançar. Consell: No et quedis a casa!

CAPRICORN (2/5)
No pots canviar a les persones, ni els sentiments, i el que per tu podia ser una situació top, poder per l’altra persona no ho era i has de menjar-te l’orgull i deixar que passi. Fes-ho, i serà llavors quan t’adonaràs de tots els altres camins que tens al voltant. Dia de la sort: Dissabte.

AQUARI (2/5)
Quan set fica una cosa al cap no hi ha qui te la tregui i prens decisions perquè has de seguir un pla, però t’oblides que sovint, surten imprevistos i que és de savis rectificar. Potser no és el moment ideal per enamorar-te però no per això has de tancar totes les portes...Color: groc.

PEIXOS (3/5)
Estaràs una mica decaigut/da aquesta setmana i no sabràs ni entendràs massa perquè... No t’estàs dedicant temps per tu. Vas a un ritme frenètic i així no hi ha qui posi en ordre els seus sentiments. Consell: Planifica un viatge, una escapada,...amb els amics i pensa què sents! 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: