Logotip de Adolescents.cat

Rauw Alejandro s'enfada amb aquest cantant per referir-se així a Rosalía

per Redacció, el 22 de desembre de 2021 a les 09:29
Enfrontament entre Rauw Alejandro i Jhay Cortez. El motiu? El remix de la cançó 'Si Pepe' en què tots dos col·laboren i on Cortez es refereix a Rosalía.

"La teva espanyola vol que li parli en anglès. Do you wannafuck? Jhayco, vull fer-ho en el Bentley”, diu el cantant en un dels versos.


 

Tot i que en cap moment cita directament el nom de Rosalía, està clar que es refereix a la cantant catalana, actual parella de Rauw Alejandro. De fet, hi ha algunes pistes molt evidents, com per exemple quan menciona “vull fer-ho en un Bentley”, la marca de cotxes preferida de Rosalía. 

 

Doncs bé, la lletra de la cançó no ha agradat gens Rauw Alejandro que no ha dubtat en fer un tuit mostrant el seu malestar: "Les dones es respecten!!!!!", ha escrit. Per la seva banda, de moment Rosalía ha preferit no pronunciar-se i mantenir-se allunyada de la polèmica. Què en penseu?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: