Logotip de Adolescents.cat

Pel·lícules nadalenques romàntiques: amb quina us quedeu?

per Redacció, el 21 de desembre de 2021 a les 13:30
L’amor és un component clau en pràcticament totes les pel·lícules nadalenques. Ara bé, n’hi ha algunes on el romanticisme és el clar protagonista. Avui us en portem algunes, amb quina us quedeu?


 


Versió sense playbuzz
Love Actually 
Un clàssic de Nadal d’aquells que és gairebé impossible que no t’agradi. Diferents personatges i històries creuades plenes d’amor i també, en alguns casos, d’obstacles. Una pel·lícula ideal per mirar aquestes festes.

The Holiday
L'Amanda Woods, propietària d'una exitosa agència de publicitat, viu al sud de Califòrnia i acaba de trencar amb el seu nòvio. Per la seva banda, l'Iris Simpkins, redactora d'una popular columna al London Daily Telegraph, viu en una encantadora casa de camp a Anglaterra i les seves relacions amb els homes tampoc són senzilles. A través d'internet arriben a un acord per a intercanviar-se les cases durant el Nadal.

Last Christmas 
La Kate és una noia que sol prendre sempre la decisió menys encertada. El seu últim error? Haver acceptat una feina com elf de Santa Claus en un centre comercial. No obstant això, el destí la porta a conèixer al Tom, circumstància que canvia per complet la seva vida. Per la Kate, tot és massa perfecte per a ser cert.

Holidate 
Emma Roberts és la protagonista d'aquesta producció nadalenca de Netflix. Una comèdia romàntica en la qual també apareix Luke Bracey. Explica la història de la Sloane i en Jackson, dos solters que sempre van a les reunions familiars sense parella i acaben emportant-se moltes preguntes. Després de conèixer-se decideixen acompanyar-se l’un a l’altre en les seves trobades. El que semblava un joc acaba convertint-se en una cosa més seriosa del que es pensaven.

Happiest Season
Una noia es planeja demanar matrimoni a la seva nòvia durant les vacances anuals amb la família. Allà, però, descobreix que els conservadors pares de la seva parella encara desconeixen l'orientació sexual de la seva filla.

Serendipity
Jonathan Tragar i Sara Thomas es coneixen casualment un Nadal de compres per Nova York. Tot i que tots dos tenen parella, senten una connexió especial. El Jonathan desitja continuar amb la relació, però la Sara no s'atreveix. Acorden donar-se els telèfons en un bitllet -amb el qual paguen una compra- i un llibre -que ella ven en una botiga de segona mà-, i deixar passar el temps per a veure què passa.

Barcelona, nit d’hivern
La nit de Reis sempre ha estat màgica per a tots. El 2015 alguns personatges viuen històries d'amor romàntiques, esbojarrades i, en algunes ocasions, agredolces.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: