Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 21 de desembre

per Redacció, el 21 de desembre de 2021 a les 08:57
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Aconseguiràs una cosa que t'havies proposat i que t'aportarà calma. L'esforç que hi has dedicat, però, farà que et sentis esgotat. Procura no tenir converses massa importants, perquè el cansament et pot fer saltar a la mínima i dir coses de les quals et penedeixis.

TAURE
Avui hauràs de deixar clara la teva opinió sobre un tema que has anat esquivant. La por que senties, anirà desapareixent quan vegis que moltes persones estan de part teva. Estigues atent als missatges, perquè en rebràs un que no t'esperaves. 

BESSONS 
Intenta distanciar-te i donar llargues a algú que no t'interessa que s'involucri en certs temes. Ja vas aprendre que explicar-ho tot a certes persones pot acabar-te perjudicant. Recorda-ho i protegeix la teva intimitat. 

CRANC 
Vols saber la veritat sobre una cosa que et preocupa des de fa setmanes i pot ser que t'emportis una decepció. Intenta no capficar-t'hi i recorda que, amb temps, tot passa. 

LLEÓ
Has intentat apropar-te a aquella persona més d'una vegada i la seva reacció sempre ha estat ignorar-te o allunyar-se. Deixa-ho estar o t'acabaràs fent mal. Has de seguir el teu camí encara que et sigui difícil. 

VERGE 
Després d'uns dies molt emocionals en què has tingut alts i baixos, avui un nou projecte t'il·lusionarà. Vigila, però, en involucrar-t'hi al 100% perquè llavors no ho atraparàs tot. 

BALANÇA 
Encara tens cert rancor cap a algú i això fa que la ferida no acabi de tancar. Potser has de deixar de pensar-hi i obrir la porta a coses noves. Només vivint el present i perdonant, podràs passar pàgina i estar millor. 

ESCORPÍ
Avui sentiràs certa confusió emocional. Fes servir els teus instints a l'hora d'actuar i no et deixis emportar per les opinions dels altres. El suport d'un amic/ga t'ajudarà molt.

SAGITARI 
La lluna plena en el teu signe farà que estiguis molt emocional i en el teu món. Aprofita aquest moment per posar-te creatiu/va i expressar el que sents a través de la pintura, l'escriptura, la música...Així aconseguiràs desfogar-te sense ferir a ningú. 

CAPRICORN 
Tocaràs poc de peus a terra i et deixaràs emportar per la teva imaginació. Hi ha certs temes que et fa mandra enfrontar i prefereixes tancar-te al teu món. El cert, però, és que la realitat seguirà sent la que és si tu no actues. 

AQUARI 
Evita comentar coses molt personals a terceres persones perquè en podries sortir perjudicat. Si creus que has de resoldre un tema, parla-ho només amb la persona afectada. Tria bé les teves paraules i no deixis que et malinterpretin.

PEIXOS 
Avui un amic et donarà una notícia que t'alegrarà el dia. Això et farà reflexionar sobre una vella amistat a qui has anat apartant. Potser és el moment de reconciliar-vos i deixar els malestars de banda. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: