Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 20 de desembre de 2021 a les 09:43
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz

Noia, 18 anys 
Et vaig veure un dimecres al matí davant de la parada de ferrocarril a la plaça major de Sabadell. T’estaves fumant un piti i jo estava en un banc a prop teu fumant també. No ens paràvem de mirar i des d’aleshores sempre que passo m’hi fixo a veure si hi ets. Anaves amb un abric negre i texans blaus. 

Noia, 16 anys 
Ets un noi de 18 anys (ho sé perquè vas dir que l'any passat vas acabar 2n de batxillerat), et vaig conèixer al bus cap a Terrassa. M'agradaria almenys veure't un cop més per saber el teu nom i poder donar-te les gràcies pel consell que em vas donar per l'examen de CMC (em va anar tope de bé gràcies a tu). Si saps qui sóc obra’m per l'insta (jo estic fent 1r de batxillerat). Em va agradar molt la primera impressió de tu, ets un noi molt agradable. 

Noi, 19 anys 
Ets de Sant Sadurní d'Anoia. No sé si llegeixes això, però m'agradaria saber com et dius i el teu insta i/o mòbil, perquè va ser fa unes setmanes que ens vam conèixer agafant l'L3 a Maria Cristina (crec recordar que era abans del pont de desembre), i em vas dir que sempre baixes a Liceu perquè estudies pastisseria molt a prop d'allà. Jo et vaig preguntar si estudiaves música i em vas respondre això, doncs vaig veure que duies una bossa que podria ser l'estoig d'una flauta travessera o quelcom així musical. No sé quina edat tens, ni res de tu, però només t'he vist dos cops i m'agradaria veure't de nou. 

Noi, 17 anys 
Anem junts a anglès des de ja fa gairebé 3 anys, ets la noia rossa que seu davant meu. No hem parlat massa perquè sóc molt tímid i quan t'estic mirant i aixeques la mirada, la trec immediatament. 

Noia, 16 anys
Dijous 16 de desembre hem coincidit al Mcdonald’s de ronda de Sant Pere, Barcelona a la planta de baix. Ets un noi (1’65-1’70), els cabells i els ulls els tens foscos. Anaves vestit amb uns pantalons Adidas negres, una sudadera negra també i portaves unes vambes blanques. (Crec que la funda o el teu mòbil és blau). Jo estava amb un grupet, érem quatre i jo estava a la cadira més allunyada de tu. Anava amb uns pantalons negres, un top blanc i una jaqueta blanca també. Tu estaves al costat (dret meu) en les taules altes i estaves sol, però tenies a un grup de 4 noies al costat. Ens hem anat mirant moltes vegades, però em pensava que estaves amb la nòvia i no t’he dit res. Després he vist que estaves sol, quan t’has aixecat a deixar la safata i has marxat. 

Noia, 15 anys 
Ets moreno i guapíssim. T'asseus al meu costat a classe. De tant en tant intento llençar indirectes com que m'apropo amb la cadira a tu o et toco els cabells. Estic molt pillada de tu i mai m'havia passat abans. A les classes em passo tota l'estona mirant-te i no me'n canso. Som amics des d'aquest any i parlem. 

Noia, 15 anys 
Sé que probablement no veuràs això, però jo t'ho escric per si de cas. Ets un any més gran que jo i vas amb mi a anglès. Som un grup d'unes 10 persones aprox. Ets moreno, alt i crec que tens nòvia, però des que et vaig conèixer em semblés moníssim, tot i que no parlem gaire. Si creus que pots ser tu i que saps qui sóc obra’m. Pista: l'acadèmia es troba a un carrer que té el nom d'una ciutat. 

Noi, 16 anys 
El teu nom comença per N, pràcticament sempre acostumo a anar a la sortida del teu col·legi on estudies batxillerat artístic. Al principi només hi era per parlar amb els meus amics, però un cop et vaig conèixer i parlar amb tu ja no vaig poder parar d'anar-hi, només per aconseguir estar amb tu 5 minuts o demanar-te sortir per prendre alguna cosa.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: