Logotip de Adolescents.cat

Aquest senzill truc pot augmentar el plaer sexual durant les relacions

per Redacció, el 17 de desembre de 2021 a les 09:20
La música no només ens proporciona cert plaer, sinó que pot fer augmentar, literalment, la satisfacció que estem sentint. Diversos estudis han conclòs que té la capacitat d’incrementar les “recompenses” físiques i psicològiques quan es combina amb el sexe. 

I per què? Escoltar música provoca que alliberem dopamina, una resposta química que actua per estimular l’excitació. De fet, segons la neuropsicòloga Rhonda Freeman existeixen diversos beneficis associats a combinar música i moments sexuals. Són aquests: 

 La música pot disminuir la inhibició, la vergonya. Això fa que siguem més espontanis i ens deixem portar, fet que ens pot ajudar a provar coses noves i a experimentar nivells més alts de plaer. 

 S’ha demostrat que la música disminueix l’estrès i el nerviosisme. Per tant ens ajuda a relaxar-nos i a concentrar-nos en el moment sexual. 

 La música crea una sensació de vincle únic: augmenta la intimitat i, com a resultat, el plaer sexual. 

zac efron cuddling GIF
Els ritmes musicals poden inspirar ritmes de moviment i això ens pot ser molt útil a l’hora de moure’s damunt la nostra parella. A més, pot facilitar la compenetració.

A part de disminuir els nivells d’estrès, la música té el poder de generar confiança, millorar el nostre estat anímic i incrementar la nostra excitació emocional, tres factors claus per gaudir del sexe.

En resum, en la música tot són beneficis. Us deixem alguns dels temes més escoltats arreu del món a l'hora de tenir relacions sexuals:
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: