Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de desembre

per Redacció, el 16 de desembre de 2021 a les 09:01
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
No et mostris pessimista, ja que això no t'afavorirà gens. Intenta plantejar-te les coses d’una altra manera i veure la part bona o et passaràs el dia queixant-te. Confia en els signes d’aigua, volen ajudar-te. 

TAURE
Avui potenciaràs una aliança emocional que et farà sentir molt ple i recolzat. És un bon dia per les relacions personals i també pels acords: si has de tractar algun tema complicat, aprofita-ho, perquè el teu criteri s’imposarà. 

BESSONS
No canviïs les teves paraules per intentar agradar les altres. Avui veuràs que si dius el que penses, les conseqüències no són les que et pensaves. Algú t’animarà a ser sincer i et donarà forces.

CRANC 
Hi ha algú que t’està omplint el cap d’idees que et fan molta il·lusió, però que a la vegada veus pocs realistes. No et deixis emportar per falses promeses i refia’t dels fets. Confessar les teves preocupacions a algú de confiança, t’ajudarà. 

LLEÓ 
Potser és hora que t’aturis i ofereixis una treva. Hi ha algú amb qui has pagat el teu malestar i avui tu mateix t’adonaràs que estaves actuant malament. Intenta estar més clamat i dominar les teves emocions.

VERGE 
No et deixis emportar per la negativitat ni les seves queixes contínues d’una persona que està present en el teu dia a dia. No et prenguis la seva actitud com una cosa personal i allunya-te’n. Posar una barrera entre tu i ella t’ajudarà a estar més tranquil.

BALANÇA 
Ves al teu propi ritme i si cal digues que “no”. Necessites fugir de les presses que han marcat aquests últims dies, perquè si no perdràs el rumb. Ves amb compte amb les propostes d’última hora, perquè et podrien portar més complicacions que beneficis. 

ESCORPÍ 
Estàs travessant una petita crisi sentimental i això et fa estar insegur. Avui, però, algú s’obrirà amb tu i et mostrarà les seves emocions sense filtre. La confiança que et demostrarà, reforçarà la teva autoestima i t’ajudarà a encarar un cap de setmana una mica complicat. 

SAGITARI 
Avui la mirada innocent d’una persona et farà canviar d’opinió sobre un tema. Si per fi ho veus clar, pronuncia’t i segueix endavant, perquè guardar-te les coses per tu no serveix de res. Reconnectar amb el passat, t’anirà bé per prendre decisions.

CAPRICORN 
Creus que estàs fent més que els altres i això no et sembla just. Et fa por dir-ho, però, perquè saps que algunes persones et podrien guardar rancor. És hora que decideixis que és més important per tu i que siguis sincer. 

AQUARI
Hi ha un projecte que vas acceptar amb ganes, però que amb el temps només t’ha comportat problemes. Potser no l’hauries d’haver acceptat i has de saber que encara no és tard per abandonar-lo. Pensa en el teu benestar. 

PEIXOS 
No saps si dir o no un fet que has presenciat perquè podria ferir a algú del teu entorn. Alhora, però, sents que necessites expressar-ho. Pensa molt bé com ho gestiones o podries acabar rebe




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: