Logotip de Adolescents.cat

4 trucs de masturbació anal per provar noves sensacions

per Redacció, el 16 de desembre de 2021 a les 06:00
Quan pensem en masturbació relacionem aquest concepte, sobretot, amb l’estimulació dels genitals. Ara bé, hi ha altres zones que també ens poden proporcionar plaer, com l’anus. Evidentment, cada persona és un món, hi ha gent a qui no li agrada que li toquin aquesta zona. Ara bé, si es té curiositat per experimentar amb aquesta part del cos, una de les millores maneres de fer-ho és a través de la masturbació. I és que un mateix sempre sap millor on tocar i quina pressió fer. Us deixem amb alguns trucs de Platanomelón sobre aquesta pràctica.


1. Relaxació 
El més important, sempre, és que estiguem relaxats i còmodes. És per això que es recomana està en un lloc tranquil, com la nostra habitació, i no tenir presses. Primer de tot, pots començar acariciant les natges de fora cap endins per tal d’augmentar l’excitació. Un cop fet, seu amb els malucs una mica avançats i les cames obertes per facilitar l’estimulació. Mulla amb lubricant els dit cor i índex i acaricia l’entrada de l’anus fent cercles. 

Relax Relaxed GIF - Relax Relaxed Relaxing - Descubre & Comparte GIFs

2. A poc a poc 
Torna a mullar el dit índex amb lubricant i comença’l a introduir, a poc a poc, dins l’anus. També et pots ajudar d’un plug anal, una joguina sexual que serveix per dilatar aquesta zona. N’hi ha de diverses mides: s’aconsella començar per un dispositiu petit. 

3. Els moviments 
Si tens penis, has de saber que a l'anus és on es troba el famós punt P, una de les zones erògenes que més plaer proporciona. Té la grandària d'una nou i és molt fàcil de trobar: està situat en la paret intestinal anterior (la que connecta amb la panxa), a 5 cm de l'entrada anal. Quan el trobis, estimula’l amb moviments circulars o fent pressió. Si tens vagina, no fa falta que t'endinsis tant per a sentir plaer. Només estimulant l'entrada de l'anus i fent cercles o el moviment "vine aquí" ja notaràs sensacions plaents.

Laura Prepon Come Here Oitnb GIFs - Get the best GIF on GIPHY
4.Augmenta el plaer 
Quan et sentis còmode, pots provar d’estimular l’anus i el penis o el clítoris a la vegada. Si ho fas amb els dits, és molt important fer-ne servir uns per la zona de l’anus i els altres per la zona dels genitals. D’aquesta manera evitaràs possibles infeccions. Si no una altra opció és estimular una de les parts del cos amb una joguina sexual, com ara un vibrador. Truc: quan estiguis arribant a l'orgasme treu de l'anus el dit o la joguina: és una tècnica molt senzilla, però pot multiplicar les sensacions de plaer.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: