Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 25 i 26 de desembre

per Redacció, el 25 de desembre de 2021 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Hi ha una persona que vol confessar-te una cosa important però no n'està segura. Estigues atent i facilita-li aquest procés. Tens bona sort amb les relacions personals. Aprofita el cap de setmana per gaudir de la família, et necessiten a prop! Moment de sort: dissabte al migdia.

TAURE
Estàs buscant una solució però en realitat ja t’ha arribat i no te n’has adonat. Aquest cap de setmana hauràs de ser més obert de ment i descobriràs una cosa que et pot canviar la vida. Bones energies amb Verge i Capricorn. Moment de sort: dissabte a la nit. 

BESSONS
Els Bessons estareu molt intuïtius i teniu tots els punts per descobrir un secret que us amaga un amic molt proper i que us afecta indirectament. Deixa refredar les coses abans de reaccionar. Moment de sort: diumenge a la tarda.

CRANC
Saps perfectament que et convé relaxar-te i no estar tant a la defensiva, no lluitis en una batalla perduda. Segueix el consell d’aquest familiar que mai t’ha fallat, t’ajudarà molt. Bones vibracions amb Peixos. Moment de sort: diumenge al migdia. 

LLEÓ
No vulguis acaparar tota l’atenció! Intenta cedir una mica i ser més comprensiu amb els altres. Tens una connexió especial amb una persona Cranc que es veurà reforçada aquest cap de setmana. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

VERGE
Sembla que és un bon cap de setmana pels Verge però heu de vigilar la vostra salut! Teniu un magnetisme especial aquests dies, vàries persones es fixaran en vosaltres i al mateix temps estareu molt enamoradissos. Moment de sort: dissabte a la nit. 

BALANÇA
Aquest cap de setmana els Balança esteu una mica sensibles i tot us afectarà més, intenta no ficar-te molt en la vida dels altres perquè en sortiràs perjudicat tu. Tens bona sort amb els diners. El teu moment de sort és dissabte a la nit.

ESCORPÍ
Els Escorpí teniu un cap de setmana amb una agradable sorpresa que vindrà de part d’una persona que estimeu molt. És el moment de començar a viure una mica més intensament. Moment de sort: diumenge al migdia. 


SAGITARI
Aquest cap de setmana el sabràs aprofitar millor i per fi trobaràs la resposta a un dubte que et planteges des de fa temps. Tens bona sort amb les relacions personals, sobretot amb Taure i Lleó. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

CAPRICORN
No et prenguis les coses tan malament, aquest cap de setmana hauràs de perdonar a una persona que estimes i que ha ferit els teus sentiments. Busca moments per estar sol, et fan falta. Tens sort amb l’amor, especialment dissabte a la tarda.

AQUARI
Els Aquari tenen molt bona sort aquest cap de setmana i per fi se sentiran millor. Tens l’autoestima més alta i això influirà positivament en el teu caràcter. Vigila la teva salut! Bones energies amb Sagitari. Moment de sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Als Peixos us espera un cap de setmana diferent i que gaudireu molt. Necessiteu fer més bogeries i estar amb els amics! Molt bones energies amb els signes d'aire, com tu, Bessons, Balança i Aquari. Moment de sort: diumenge al matí.






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: