Logotip de Adolescents.cat

​Cinc títols de Netflix en què els adolescents són els protagonistes

per Redacció, el 15 de desembre de 2021 a les 06:00
S'apropen les vacances de Nadal i, amb elles, el merescut temps de descans que tots i totes necessitem. Segur que ja tens mil plans per als dies que vénen, i no tenim cap dubte què fer una marató de sèries està entre ells. Però ja saps què veuràs?

Aquest any ha vingut carregat de continguts molt diversos i que ens han deixat a tots enganxadíssims. Les nostres històries preferides han estat aquelles protagonitzades per adolescents que ens han fet riure, plorar i reflexionar. Abans que s'acabi aquest 2021, volem repassar amb tu cinc dels millors títols adolescents de Netflix que ens ha deixat aquest any. N’afegiries algun més?

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: