Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 15 de desembre de 2021 a les 06:00


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz 
Noia, 16 anys
Porto bastant temps amb la meva parella i crec que estic enamorada, però quan follem crec que mai he arribat a l’orgasme (ho gaudeixo molt, però diria que mai m’he corregut). No sé si sóc l’única a qui li passa jajajaja.

Noi, 17 anys 
Des de fa anys que tinc un crush gegant en el millor amic del meu germà. El que no sap és que quan venia a casa meva, anava al lavabo a masturbar-me. Em posava molt calent saber que el tenia a uns metres.

Noi, 16 anys 
No vull sonar egocèntric, només vull posar en context. Sóc bastant alt i tinc el cos treballat.La qüestió és que en l'insti em tenen com un heterito machito quan realment m'encantaria que em sotmetessin (tant nois com noies). Tinc la fantasia de practicar bdsm des de fa molt temps, però no ho he dit. 

Noia, 15 anys
L’estiu de fa dos anys tots els meus amics es van començar a liar. Jo era l’única que no havia fet res. Quan vaig tornar del poble aquell mateix any vaig dir que m’havia liat amb tres tios. Ara em sento fatal perquè he seguit amb la mentida i voldria dir la veritat, però em fa cosa. El pitjor de tot això és que fa uns mesos va ser el meu primer lio, una tia se’m va llançar. Ara sé que sóc bi, però no sé com dir-ho. 

Noia, 14 anys 
Quan era petita (6-8 anys), pujava sobre les barres de ferro per a deixar les bicicletes i com que no tocava de peus terra em movia d'un costat a l'altre perquè em donava molt plaer. No sabia que era la masturbació, però em deia interiorment "dissimula perquè no ho notin"... 

Noia, 15 anys 
Sento una atracció sexual super forta pel meu cosí gran. Quan estem junts em venen unes ganes incontrolables de llançar-me sobre seu i menjar-li la boca i moltes més coses. 

Noia, 16 anys 
Un dia fent una videotrucada amb el meu amic em vaig posar molt catxonda i mentre ell m'anava explicant coses la meva mà baixava i em vaig començar a fer dits. No es va adonar de res i em va posar molt.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: