Logotip de Adolescents.cat

5 noves joguines sexuals per experimentar amb el plaer

per Redacció, el 18 de desembre de 2021 a les 06:00
Pràcticament, cada mes surten al mercat noves joguines sexuals. Formes per obtenir més plaer, dispositius cada vegada més centrats en una zona del cos, materials més respectuosos amb el medi ambient… Aquestes són només algunes de les moltes innovacions que presenten els objectes eròtics de nova generació. Avui us en portem alguns:



 


Versió sense paybuzz
Satisfyer Curvy 
Aquest nou dispositiu és ideal per jugar en parella, ja que compta amb un control remot que permet controlar la intensitat i el ritme. Així doncs, l’altra persona pot masturbar-te a distància.

Touch X, de We-Vibe 
Aquest dispositiu de massatges eròtics està pensat per autoexplorar el nostre cos i trobar els punts que ens proporcionen més plaer. 

Womanizer eco 
Es tracta d’una de les primeres joguines sexuals ecològiques, biodegradables, vegades i sostenibles. Amb la seva tecnologia Pleasure Air proporciona orgasmes intensos i permet jugar amb les intensitats. A més, els beneficis que s’obtinguin d’aquest dispositiu es donaran a l’organització ecologista One Tree Planted. 

Massatges 2x1 de Fidech 
Aquest dispositiu en forma de pinça disposa d’una vibració interna i d’un succionador extern. Això fa que els orgasmes arribin més de pressa. 

Ora 3, de Lelo 
Simula els moviments d’una llengua i està pensat per proporcionar sensacions com les del sexe oral i augmentar-ne la intensitat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: