Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 13 de desembre de 2021 a les 11:34
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
L'altre dia al partit Barça-Betis anaves amb els teus amics. Tenies els cabells castanys, els ulls marrons i una altura aprox. d’1.80-85. Anaves amb dues ratlles als cabells i portaves una motxilla negra amb un quadradet marró. Gairebé et demano l'insta, però anava amb el meu pare i no vaig atrevir-me. Dubto que ho llegeixis però em vas semblar guapíssim. pd: sóc la noia rossa que anava tota de negra.

Noia, 17 anys
Ens vam conèixer a través dels nostres pares, perquè el teu padrastre i el meu pare són amics. No ets del meu poble, però quan vens m’ho passo superbé amb tu! Algun cop em contestes les històries d’insta i em canvies el dia! Sempre busco alguna excusa per obrir-te, m’agrades molt! (ets moreno i estàs fortíssim ;))

Noia, 17 anys
Ets un noi que va al meu insti i el passat divendres vam estar mirant-nos tota l’estona (crec que em miraves a mi com a mínim JAJAJA) a l’hora del pati. Les típiques miradetes, en un moment em va semblar que em somreies, però no n’estic del tot segura. Em sembles un noi molt atractiu i crec que fas 1r de Batx escènic o plàstic i quasi sempre vas vestit de negre. No sé com, però si veus això de casualitat o algú del teu entorn ho mira, m’agradaria que ens coneguéssim.

Noia, 16 anys
A l'estiu vam coincidir diverses vegades a l’autoescola i vam tornar a coincidir a fer el psicotècnic el primer dia de desembre. Vaig sentir que necessites els papers pel 13/12. T'estàs traient l’A1 i B, com jo. Crec que ets un any més gran, però no ho sé segur. Sé que l'any passat jugaves a futbol i em penso que et vaig trobar a l'ig. Els dos som d'un poble/ciutat on hi ha molta aigua. Crec que em moles, no ho sé, però t'asseguro que la curiositat hi és. No sé si ho llegiràs, però si és un sí obra'm. El meu nom és poc vist i comença per A.

Noi, 16 anys
Els dos vam anar al festival reteena 2021, a la fabra i Coats el dia 4. Jo anava amb una amiga i tu amb dues noies. Ets un noi no gaire alt amb els cabells castanys i un pentinat tipus mullet. Recordo que anaves amb una totebag. T'anava a demanar l’insta però no em vaig atrevir.

Noi, 17 anys
Fem 2n de Batxillerat i compartim poques assignatures. Tens els cabells de color caramel, els ulls blaus i la pell molt blanca. Ens hem dirigit poques paraules, però m'has despertat interès i sento que m'agradaria conèixer-te més, però no m'atreveixo. Si saps qui sóc, envia'm un missatge.

Noia, 16 anys
Estàvem a Mile una amiga i jo. Un amic teu va anar amb la meva amiga i després vas venir tu amb mi. Vam estar ballant una estona, però vam haver de pirar superràpid perquè ens van venir a buscar i no ens vam poder acomiadar. Tots dos anàveu amb una camisa blanca i texans blaus…


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: