Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 9 de desembre

per Redacció, el 9 de desembre de 2021 a les 10:10
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Avui tindràs molt clar que hi ha coses que no pots controlar. Millor que et centris en un projecte que només depengui de tu o estaràs sempre a l’espera. Un signe de foc et farà recordar la teva força interior. 

TAURE 
En l’amor, sorprendràs algú de manera positiva amb les teves habilitats i la confiança en tu mateix es veurà reforçada. De vegades creus que no pots, però la realitat és que gairebé sempre acabes aconseguint allò que et proposes i avui també serà així. 

BESSONS 
En comptes de posposar els teus somnis, ja comença a ser hora que els afrontis i analitzis. El que et proposes no és senzill d’obtenir per això has de començar a elaborar un pla. Un signe de Terra et farà tenir en compte un aspecte amb el qual no havies pensat. 

CRANC 
Avui algú tindrà un detall amb tu. No serà res material, però per a ell/a és important. Així doncs, dona-li valor i aprecia’l perquè si no podries fer que l’altra persona s’ofengués. 

LLEÓ 
Tornaràs a emocionar-te amb una persona que creies oblidada. Abans creies que no estava al teu abast, però les coses canvien i ara sou més a prop. No tinguis por de demostrar el que sents perquè és el que marcarà la diferència. 

VERGE
Vigila la teva privacitat i no expliquis certs detalls íntims perquè no tothom sap guardar un secret. Encara que tinguis ganes de desfogar-te, potser parlar-ho amb les teves amistats no és la millor manera. Busca suport en un familiar.

BALANÇA 
Avui recuperaràs l’esperança i afrontaràs certes obligacions amb una actitud més positiva. Aquest comportament et farà mostrar la teva millor cara i et portarà una oportunitat inesperada. Hauràs de saber llegir entre línies. 

ESCORPÍ 
Necessites moments per a tu sol/a. Aquests dies intenta no adquirir tants compromisos i no t’obliguis a fer coses simplement per quedar bé. Mira més per tu o acabaràs explotant. 

SAGITARI 
Avui potser hauràs d’interactuar amb algú que no et cau massa bé. Posa bona cara i intenta no enfrontar-t’hi o les coses poden acabar malament. Has d’aprendre a gestionar certes emocions i avui tens una oportunitat per fer-ho.

CAPRICORN 
Parlaràs amb una persona que et donarà una molt bona idea per tirar endavant un projecte que t’encantarà. Reconeix-li el mèrit i agraeix-li. Sovint et costa expressar les emocions, però en alguns casos és necessari fer-ho. 

AQUARI 
Avui mostraràs la teva cara més vulnerable a algú que has conegut fa poc. La seva reacció et desconcertarà i no sabràs exactament com agafar-te les seves paraules. D'aquí a uns dies, tot tindrà més significat. 

PEIXOS 
Quan fas les coses per primera vegada, no acostumen a sortir del tot bé i no passa res. Deixa de castigar-te per això i protegeix-te dels comentaris d’algú que només vol augmentar la teva inseguretat. Fes cas al teu interior. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: