Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 11 i 12 de desembre

per Redacció, el 11 de desembre de 2021 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Intenta deixar fetes les teves obligacions aquest cap de setmana perquè sembla que s’apropen uns dies una mica estressants... La part bona és que tens molt bona sort amb l’amistat, sobretot dissabte. La frase d'un llibre o d'una pel·lícula et farà prendre una decisió que no esperaves. Moment de la sort: dissabte.


TAURE
Els Taure sou persones molt intuïtives i aquest cap de setmana t’adonaràs que ha arribat el moment d’anar deixant enrere una amistat que no t’interessa. Pel que fa a l'amor, hi ha un signe d'aigua (Cranc, Escorpí o Peixos), que s'està fixant en tu. Moment de sort: diumenge al matí.


BESSONS
El que ara et preocupa pot fer un gir inesperat molt positiu, ja que la sort està amb tu. La serenitat serà la teva millor arma per aconseguir els teus objectius. Aquest cap de setmana viuràs moments feliços amb la família. Aprofita'ls, t'ompliran d'energia! Moment de sort: diumenge a la tarda. 

CRANC
És el moment de fer un canvi important a la teva vida, comença per millorar el què tu ja saps i vés progressant, ho necessites. Les persones Cranc t’ajudaran molt. Atenció, aquest cap de setmana pots conèixer a algú que t'enamori! Moment de sort: dissabte a la tarda. 

LLEÓ
La sort està del teu cantó, però compta fins a deu abans de reaccionar per no posar en joc alguna de les teves amistats. Tens un assumpte pendent que no pot passar d’aquest cap de setmana, hauràs d’afrontar-ho. Per sort tens una persona que t’ajudarà. Moment de sort: diumenge al vespre. 

VERGE
Intenta posar-te més en el lloc dels altres i no tancar-te a noves oportunitats, per estranyes que siguin. Hi ha una persona del teu passat que vol parlar amb tu. A part que tens una feina per acabar que no et deixa viure, t'espera un cap de setmana sorprenent, gaudeix-lo. Moment de sort: diumenge al matí.

BALANÇA
Sembla que aquest cap de setmana hauràs de prendre una decisió important, el teu sentit comú farà que decideixis bé. Són dies de molt bones energies amb els signes d'aire, Balança i Aquari. Compte amb la salut! Moment de sort: dissabte a la tarda. 

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana et toca ser més comprensiu i passar per alt una cosa que no t’ha agradat d’un amic/ga. Intenta sortir una mica més i divertir-te. És un bon moment per començar a fer realitat un dels teus somnis, estigues atent als senyals de l'univers. Moment de sort: diumenge al migdia.

SAGITARI
Aprofita el cap de setmana per anar a comprar o trucar a algú que saps que sempre t'alegra perquè t'ajudi a desconnectar de què et preocupa. Ànims, que aviat tornaràs a gaudir de l'energia i optimisme que et caracteritzen. Vestir de taronja, verd i groc t'ajudarà. Moment de sort: tot dissabte i diumenge. 

CAPRICORN
Esteu en bona ratxa! Sembla que tens molt bona sort durant el cap de setmana i tindràs temps de fer moltes coses i alliberar-te. A més, els Capricorn estareu molt filosòfics i necessitareu parlar molt amb amics, deixa-ho anar tot! Tens bona sort en general, especialment dissabte. 

AQUARI
No creguis que la sort t'ha girat l'esquena, i pensa que les coses sempre succeeixen per alguna raó, encara que ens faci mal. Aquest cap de setmana surt i gaudeix amb els teus amics, viuràs moments únics! El color blau et farà sentir bé. Tens sort amb l’amor el diumenge. 

PEIXOS
Si tens alguna cosa pendent, posa-hi remei immediatament per poder passar pàgina. No té sentit ajornar una decisió que hauries d'haver pres ja. Alguns Peixos sembla que trobeu a faltar una persona, potser és el moment d’intentar enviar-li un missatge... Moment de sort: dissabte a la tarda.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: