Logotip de Adolescents.cat

5 sèries que enganxen igual o més que La Casa de Papel

per Redacció, el 11 de desembre de 2021 a les 06:00
La Casa de Papel s’ha acabat després de 5 temporades plenes d’acció, de tensió, de riures i també de drama. Tant ni n’éreu fans com si no, us portem sèries igual o més addictives


Clickbait

 
Quan Nick Brewer (Adrian Grenier), un pare de família, és segrestat la gent més pròxima a ell intenta descobrir qui el pot haver raptat i quines són les seves intencions. Tot comença quan la germana petita del Nick, Pia Brewer (Zoe Kazan), descobreix un vídeo en línia del seu germà on aquest apareix ensangonat i amb un cartell en el qual es llegeix: "Als 5 milions de visualitzacions moriré".

Killing Eve

 
Una assassina i una detectiu s'enfronten en una persecució a nivell internacional en la qual totes dues s'obsessionaran l'una amb l'altra. 

Line of duty

  
La sèrie segueix al detectiu sergent Steve Arnott, el qual és transferit a la unitat "AC-12", un departament on gairebé ningú vol estar perquè s'encarrega de lluitar contra la corrupció dins el cos de la policia. En les diferents temporades podem veure com ell i la seva companya, Kate Fleming, descobreixen els secrets més foscos dins les forces de seguretat.

Cruel Summer

  
La Jeanette viu en un petit poble de Texas. La seva timidesa fa que no sigui una persona molt popular, però tot canvia quan un dia segresten la Kate Wallis. La Jeanette que, aparentment no té cap relació amb la víctima, ocupa el seu lloc i es converteix en la noia més popular del poble i en la més odiada de tot el país.

Trapped

  
Segueix les investigacions d’Andri Olafssun, un policia islandès que es veu obligat a investigar assassinats i crims al petit poble de Seydisfjordur.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: