Logotip de Adolescents.cat

5 curiositats que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 11 de desembre de 2021 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense playbuzz
Us imagineu estar en una banyera d’hidromassatge a més de 10.000 metres d’altitud? A l’avió Airbus A380 d’Emirates és possible. L’aeronau d’aquesta companyia compta amb un spa pels passatgers que volen en primera classe.

El 2013 un alpinista va descobrir un tresor d'un avió estavellat al Mont Blanc i va portar les pedres precioses que havia trobat a la policia de Chamonix. Ara, com que ningú ha reclamat el material, ha rebut 150.000 euros, la meitat “del tresor”. L’altra meitat ha anat a parar al municipi de Chamonix, com estableix la llei.

El nas més llarg del món fa 8,8 centímetres. El té un home turc de 72 anys, Mehmet Özyürek, que ha entrat al llibre Guinness dels rècords.

L’UNO és un joc mític. De fet, és tan conegut que fins i tot hi ha un campionat mundial que se celebra a Las Vegas. El guanyador d’aquest 2021 va ser Aldwin Rodríguez, de 20 anys, que es va emportar 50.000 dòlars de premi!

La depressió d’Àfar, a Etiòpia, és considerat un dels llocs més extrems del món: un dels més càlids, secs, profunds i estranys. Malgrat tot hi ha alguns éssers vius que hi ha aconseguit sobreviure.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: