Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 8 de desembre de 2021 a les 06:00


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 


Versió sense playbuzz 
Noia, 16 anys
Des del primer dia que em va baixar la regla, m'he viciat a olorar-me el «flujo» que em queda a les calces setmanes abans que em vingui la regla. És una guarrada ja ho sé, però trobo que és una olor peculiar i m'agrada.

Noia, 17 anys
El cas és que tinc nòvio i estem molt bé i tal, però el seu millor amic és guapíssim i està molt bo i a vegades ens fem miradetes..Quan follo amb el meu nòvio no arribo a l'orgasme normalment, però si penso que és l'amic amb qui ho estic fent sí... És molt raro, a algú més li passa? Es poden ficar els cuernos mentalment?

Noia, 14 anys
Ja deu fer uns 3-4 mesos que no estic amb la meva parella, encara penso amb ell òbviament, però el que ningú sap és que a casa em poso música i faig balls imaginant-me que el meu ex també balla amb mi, fins i tot faig cares i expressions...

Noi, 19 anys
Estic al meu primer any d'universitat i la veritat és que t'hi trobes amb gent que ha viscut moltes coses. El que no saben és que tot i que es pensen que m'he follat a tot quisqui (he tingut molts rolletes, però res més enllà) sóc verge. Això sí, no em pressionaran perquè sóc dels que pensa que ha de ser especial.

Noi, 16 anys
L'altre dia el meu germà gran va tallar amb la seva nòvia. Com que a ell encara li agradava, vaig anar a casa seva a parlar amb ella. Total que ens vam acabar liant...Ara el meu germà i ella tornen a estar junts i no sé què fer.

Noia, 16 anys
Un dia estàvem jo i una amiga meva mirant una sèrie. Va acabar el capítol i vam començar a parlar sobre les pessigolles (el capítol havia acabat amb una escena de pessigolles). Vam començar a fer-nos pessigolles per veure qui aguantava més i la cosa va acabar masturbant-nos l’una a l'altra al sofà. Tot a les fosques. EL MILLOR ORGASME DE LA MEVA VIDA!

Noia, 16 anys
Em parlo amb un noi que està enamorat de mi però a mi ell no m'agrada. Jo encara no m'he liat amb ningú ni res i com que ell no em coneix molt bé m'agrada inventar-me històries sobre tios i explica'ls-hi. Sé que el que faig està malament, però no ho puc evitar.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: