Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de desembre

per Redacció, el 7 de desembre de 2021 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Estàs fent passos per avançar i deixar enrere certes coses i la gent del teu entorn ho nota. Últimament estàs de més bon humor i no sents una càrrega constant, com et passava temps enrere. Segueix així i arribarà la recompensa.

TAURE 
Avui et sentiràs inspirat i això t'ajudarà a l'hora de parlar un tema que tens bloquejat. Per fi aconseguiràs dir el que penses amb claredat i et trauràs un pes de sobre. Algú t'ho agrairà molt i t'ho demostrarà d'una manera inesperada. 

BESSONS 
Avui contactarà amb tu algú amb qui feia temps que no parlaves. Segurament et demanarà que l'ajudis en alguna cosa i això et molestarà. No pots suportar tenir la sensació que s'aprofiten de tu. Digues el que penses o et quedaràs amb la ràbia dins

CRANC 
No estàs passant per una bona època i et sents incomprès per la gent que t'envolta. Explicar els teus problemes està bé, però has de fer alguna cosa per solucionar-los i només tu tens la clau per tirar endavant. Escriure cada dia et pot anar bé per trobar respostes. 

LLEÓ 
Avui et deixaràs portar i pensaràs més en tu que en les teves obligacions. Et convé distreure't i deixar la ment en blanc t'anirà bé. Tindràs una gran tarda gràcies a una persona a qui de vegades no valores prou. 

VERGE 
Avui sentiràs una harmonia especial amb algú. Tindrà un gest que farà que el/la vegis d'una altra manera i no podràs parar de pensar-hi. No t'hi obsessionis, el que hagi de ser serà. 

BALANÇA 
Avui tindràs una discussió forta. Has d'intentar controlar-te i no caure en l'error de posar-te al nivell de l'altre. Els seus comentaris potser et fan mal, però atacar-lo/a tu també no serveix de res. Trobaràs aliances amb els Peixos. 

ESCORPÍ 
Avui sentiràs curiositat per un tema que fins ara no t'havia interessat i això t'obrirà noves portes. Si et sorgeix una oportunitat no la deixis escapar, perquè pot ser molt valuosa. En el terreny amorós vés amb compte, la desconfiança no és bona. 

SAGITARI 
Tot i que ets una persona comunicativa, quan es tracta de reconciliacions, et costa. Avui et toca tu fer el primer pas i apropar-te a aquella persona per demanar-li perdó. En l'amor, avui notaràs que no et fan cas. Tingues paciència i no et precipitis. 

CAPRICORN 
Dubtes molt i és normal, però ja saps que de vegades cal arriscar-se per aconseguir el que un vol. Ja has demanat consell a moltes persones i gairebé totes el diuen el mateix... Reflexiona sobre per què et costa tant actuar. 

AQUARI 
Avui has de fer-te notar. No t'agrada destacar, però si tens certes habilitats, per què amagar-les? Hi ha algú que s'està fixant en tu: demostra el teu potencial. Deixa de mostrar-te distant amb els altres i sigues més afectuós. 

PEIXOS 
Hi ha algú del teu entorn de qui no et refies i avui farà una cosa que segurament no t'agradarà. Vigila a l'hora d'enfrontar-t'hi perquè el teu ego et podria jugar una mala passada i la situació se't podria girar en contra. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: