Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 1 de desembre de 2021 a les 13:06


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 



Versió sense playbuzz 

Noia, 14 anys 
Estic pillada del germà de la meva millor amiga. Molts cops, ens quedem a dormir a casa seva i sempre hi és ell també. Un dia vam mirar una peli i ell es va estirar al meu costat i va començar a fer-me mimitos. Des d'aquell dia el veig molt més carinyós amb mi. No sé si dir-li el que sento per ell o no. Vosaltres què faríeu? 

Noi, 16 anys 
Quan estava amb la que actualment és la meva exparella, ella es va deixar uns mitjons a casa meva. Vaig olorar el seu mitjó (net), després me'l vaig posar a la p** i em vaig fer una palla. Em va posar molt. 

Noia, 15 anys 
Quan tenia uns 7 anys o així vam anar d'excursió a bcn i quan anàvem a agafar el bus em van agafar unes ganes terribles de fer caca. Vaig asseure'm a la gespa i em vaig cagar a sobre. Ara em recordo de la meva companya al bus ( hi havia 1 hora de camí ) que deia que feia pudor JAJAJA POBRETA. 

Noia, 17 anys 
Jo em depilo les cames i les axil·les, però la zona de la vulva no. Últimament, sento moltes noies que diuen que es depilen completament, i molts nois que diuen que els hi agraden les noies amb la vulva depilada, però jo no crec que sigui necessari. Tot i això em sento una mica estranya. Jo encara sóc verge, i tinc ganes de fer-ho, però em fa vergonya que el noi amb qui ho faci, en el moment de fer-ho, marxi quan vegi que jo no em depilo. 

Noia, 15 anys 
Un dia fent un pica-pica amb els amics, estàvem parlant del soroll que fas amb la boca quan menges una cosa cruixent (té un nom i tot aquesta acció). El que m'agrada, s’asseia al meu costat. Llavors vaig preguntar de què parlaven. Tot seguit es va posar una patata a la boca, es va apropar, la va mastegar a la meva orella i els seus llavis em van fregar. Em vaig posar tan calenta que m’he masturbat pensant en això.

Noia, 14 anys 
Sóc la única que té pèls al cul? Cap de les meves amigues en té i és una inseguretat molt gran. Sempre que em pregunten que perquè no porto tanga els hi dic que perquè no estan nets, però en realitat no en tinc perquè em fa vergonya que es vegin els pèls o alguna cosa així. A l'estiu a la piscina és... ho passo malament quan les veig a totes en tanga o brasilera de debò que ho necessito saber, sóc l’única que en té? 

Noi, 18 anys 
Una vegada vaig sortir de festa. Durant la nit tot va anar molt bé fins que vaig creuar-me amb una ex meva i vam anar a casa seva a "dormir". El dia següent els seus pares no sabien res i ens els vam trobar al menjador. Ens van preguntar si tornàvem a estar junts, i cop que només li deixen portar a dormir nòvios, ens vam veure obligats a dir que sí.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: