Logotip de Adolescents.cat

Aquí trobaràs la roba de les teves sèries preferides

per Adolescents.cat, el 23 de desembre de 2021 a les 06:00
Els programes i sèries de televisió mai han tingut tanta influència en la moda com el 2021, durant el qual han fet tornar peces com els vestits retro o la cotilla. Aquest fenomen sembla que no marxarà, i fins i tot podria transformar la indústria de la moda.

La pandèmia ens va portar a devorar sèries de televisió, de vegades combinant produccions totalment diferents, des de Squid Game a Emily in París. No és estrany, per això, que els programes disponibles a Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ i la seva estètica comencessin a influir en els nostres hàbits comercials, especialment en la moda.


via GIPHY


Ara com ara encara no existeixen grans plataformes on trobar les peces que porten els personatges, sí que existeixen, però, pàgines webs d'usuaris que han volgut fer recopilacions de les millors sèries.


'Shop your TV' és una d'aquestes pàgines on es poden trobar peces de roba de pràcticament qualsevol sèrie. Tot i que la pàgina no permet comprar-les al moment, sí que dona una referència per saber la marca i el preu de la peça, així com una opció similar més barata. La web té un índex alfabètic amb una gran quantitat de sèries per triar la teva preferida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: