Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 6 de desembre de 2021 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 15 anys 
Et vaig conèixer l'altre dia al concert de l'escola de música, encara que ja t'havia vist per l'institut alguna vegada. Crec que ets dos anys més gran que jo. Jo tocava la guitarra elèctrica i tu cantaves. Ets una noia que anava de negre, amb els cabells una mica llargs i amb una metxa rossa al serrell. Em vas cridar molt l'atenció i com a excusa per parlar-te et vaig felicitar per la teva actuació. Després et vaig voler buscar a l'insta, però no sé ni com et dius perquè el teu nom no sortia al paper del concert.

Noia, 15 anys 
Et vaig veure al centre comercial Gran Vía 2 el passat 26/11. Eres un noi d'estatura mitjana, ulls foscos i cabells castanys foscos i rapat. Al principi ens van creuar en diverses botigues d'esport, i després et vaig veure a les escales de fora, vaig dubtar en si demanar-te l'insta, però al final no ho vaig fer. Me’n penedeixo. Per si llegeixes això, sóc una noia amb cabells castanys clars llargs i anava amb una jaqueta negra i pantalons blancs. Pista, el meu insta comença per una barra baixa i una p. 

Noia, 16 anys 
Fas 2n de bat i sempre quan anem pel passadís creuem mirades. Quan vas amb la moto i estic al carrer et gires i no entenc res. No sé si t’agrado. Jo pensava que no perquè a l’estiu em vas deixar en visto i m’has deixat de seguir. Crec que no segueixes adolescents.cat, però per si de cas espero que sàpigues que és per tu , O . G. 

Noia, 17 anys 
El 1r cop que ens vam veure va ser aquella setmana de vagues de tren del setembre/octubre. Tu vas decidir llençar-te a parlar-me, mentre que jo estava esperant el tren. Em vas preguntar que si anava a la uni i això em va sobtar bastant. Durant tot aquell 1r viatge em vaig sentir molt a gust amb tu parlant. Tot i que ens van deixar tirats a Bellvitge i vam haver d'espavilar-nos per poder anar a Sants. Tot i que ara no ens parlem, segueixo tenint l'esperança que m'obris algun cop com feies abans...

Noia, 17 anys
Divendres 26 vaig anar de festa a Waka, estava ballant i al principi de la nit vaig veure un noi que estava amb els seus amics. Ell portava coll alt, amb un jersei beix, era ros amb els cabells arrissats i els ulls blaus. No ens trèiem els ulls de sobre, però cap dels dos es va atrevir. Jo anava amb un vestit vermell. Si ens tornem a veure i et recordes de mi, tenim una cosa pendent. 

Noi, 15 anys 
Em vas obrir pel meu cumple i tot i que em pensava que no em pillaria de tu, mira, ha passat. M'has posat un nom super carinyós i ets l'òstia. Només espero que superem aquest petit mal moment que estem passant i puguem tornar a anar a show drag o a les llums a Barna❤.

Noi, 17 anys
Fas bio amb mi. Ets de Mataró i m'encantes. Ens hem creuat un munt de mirades. Sé que ets una crack amb bio. Si saps qui sóc, enxampa'm pel passadís, ens veiem cada dia.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: