Logotip de Adolescents.cat

La potent tècnica que et redueix l'ansietat i millora el sexe

per Adolescents.cat, el 30 de novembre de 2021 a les 11:47
Algun cop has sentit parlar de focalització sensorial? Té molt a veure amb la famosa tècnica del mindfulness, que la podem aplicar en totes les àrees de la nostra vida per aconseguir estar presents en cada cada cosa que fem. I com et pot ajudar això en el terreny sexual?

En la sexualitat és bàsic estar en l’aquí i l’ara per potenciar els nostres sentits, relaxant-nos i gaudint al màxim dels moments d’intimitat i plaer. La focalització sensorial t’ensenya a tu i a la teva parella a estar més presents en les vostres relacions i també aconseguir més plaer. De la mateixa manera, enfocar-te en els teus sentits també redueix l’ansietat.


Respira fons i para l’atenció a què veus, què sents, quines olors perceps… Això et farà centrar en el moment present. De quina manera t’ajudarà la tècnica de la focalització sensorial en les teves relacions?

Milloraràs la comunicació per dir el que t’agrada i el que no

Les dues parts descobrireu què us produeix més plaer
Podreu detectar les vostres necessitats
Estareu més presents
Apreciareu i gaudireu del camí i dels jocs, no es tracta només de tenir orgasmes
Augmentaràs el desig de la teva parella i el teu
Sentireu més connexió i intimitat

Què et sembla? Creus que et costa estar present?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: