Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 30 de novembre

per Redacció, el 30 de novembre de 2021 a les 09:17
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Avui dedicaràs més temps a cuidar-te i això millorarà el teu estat d’ànim. Aquesta estona per a tu, també et servirà per reflexionar amb calma sobre certs dubtes que necessites resoldre com més aviat millor. Tindràs bona sort en els estudis/feina.

TAURE 
Hauràs de trobar un equilibri entre els teus interessos i els dels altres si no vols acabar barallat amb tothom. Pregunta’t quants cops has cedit tu, i quants cops ho han fet les persones que t’envolten. Deixa l’ambició de banda. 

BESSONS 
Algú que t’importa, avui estarà especialment amable amb tu i no sabràs com interpretar el seu comportament. Intenta no confondre sentiments i tocar de peus a terra perquè encara no tens res clar.

CRANC 
És necessari que avui intentis allunyar-te dels teus pensaments i apropar-te als dels altres. Algú et demostrarà que no totes les persones que t’envolten tenen els teus valors i actuen com tu. Això et farà sentir, en part, decebut, però també canviarà el teu punt de vista.

LLEÓ
Intenta agafar-te les teves responsabilitats com un repte i motiva’t, perquè si no seguiràs fent les coses per inèrcia i sense interès. Algú et recordarà com ets d'afortunat i això t’ajudarà a afrontar certes tasques d’una altra manera. 

VERGE 
T’adonaràs que has d’intentar eliminar certs records de la teva vida si vols començar una nova etapa. Els astres t’afavoreixen en l’àmbit de les relacions. Estigues atent, perquè podries conèixer una persona que es convertís en algú molt important.

BALANÇA 
Avui hi haurà alguna cosa que no et quadrarà i estaràs especialment atent. Això et servirà per detectar un possible engany. En el terreny de les relacions, estaràs sol·licitat i hauràs de prioritzar. 

ESCORPÍ 
En l’amor relaxa’t i deixa’t portar pels impulsos. Si l’altra persona t’agrada i hi estàs a gust, concentra’t en això i no comencis a pensar en coses que no han passat. En el terreny familiar, fuig del conflicte perquè podries acabar implicat en un tema que no et convé. 

SAGITARI
Avui et donaran una pista molt valuosa de cara a un projecte de futur. Estaràs especialment intuïtiu, així que escolta’t molt bé a tu mateix i trauràs conclusions encertades. 

CAPRICORN 
Avui algú et farà recuperar l’esperança i sabràs veure la part positiva a un assumpte que et feia preocupar. Això et farà ser més productiu i tirar endavant feines que tenies encallades. 

AQUARI 
No pots posposar més certes coses. Hi ha algú que t’està demanant una resposta i has de decidir si tanques definitivament aquest tema. Prendre una decisió no serà fàcil, però et farà estar més tranquil. 

PEIXOS 
De vegades ho vols tot i ho vols tot ja. Avui et tocarà ser pacient i acceptar que hi ha certes coses que encara no pots abordar. Centra’t en allò que està al teu abast o podria acabar escapant-se.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: