Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 29 de novembre de 2021 a les 12:55
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys 
Ets un noi d'uns 16/17 anys, la teva mare i els meus avis són veïns, crec que vius al 5è 1a (a Barcelona). Ets moreno i amb els ulls marrons i alt. Jo sóc morena, amb els cabells castanys, alta i amb els ulls marrons foscos. Sempre ens hem trobat al migdia, quan jo surto i tu arribes i algunes vegades ens hem creuat pel carrer. M'agradaria demanar-te l'ig però mai m'atreveixo. Només volia que ho sabessis, tot i que dubto molt que ho vegis però ves a saber :) 

Noia, 17 anys 
Últimament m’he topat molt amb la teva mirada a classe, no sé què significa. Ets el típic noi que realment no es fixaria en mi, però no sé, el fet de veure que m’estàs mirant em fa dubtar. No sé si t’agrado i tampoc sé si jo sento alguna cosa per tu. Ets simpàtic i tens uns ulls molt bonics, sé que sona cursi, però són com molt brillants. No crec que llegeixis aquest missatge, però si fos així, ets sents identificat i vols parlar, aquí estic. 

Noia, 16 anys 
Jugues a l’equip de bàsquet de l’escola. Ulls verds i cabells negres. Jo sóc rossa, ulls blaus i jugo a vòlei. Una hora durant cada entreno coincidim. Hem parlat bastant. Quan vaig arribar d’Amèrica a 5è vas ser el primer que em va acollir, i des d’aleshores m’has agradat molt. Si veus això digues alguna cosa.

Noia, 17 anys 
Ens vam veure en una discoteca de Barcelona fa unes setmanes. Tu tenies els cabells negres, els ulls blaus intensos i semblaves bastant alt, estaves ballant sensualment amb una noia i jo estava asseguda en un sofà amb una amiga, la qual en aquell moment havia marxat. Total que mentre tu ballaves tenies fixa la mirada en mi i jo en tu. Més tard la meva amiga i jo vam haver de marxar per una urgència i no et vaig poder dir res. 

Noi, 15 anys 
Vam anar per primer cop a classe junts a p4, després vas marxar de l’escola i fins a 1 d’ESO no et vaig tornar a veure. Ara anem junts a alguna classe. Ets morena, cabells castanys, ulls verds i molt guapa. Jo no m’he atrevit mai a obrir-te, si ho veus ho pots fer per mi? 

Noi, 18 anys 
Ens vam creuar bastants cops a la discoteca de la nau, a Banyoles, no sé si llegiràs això, però no hi perdo res per intentar-ho. Un dels cops que et vaig veure vam començar a ballar, jo passava per davant i tu estaves quieta. No eta gaire alta, crec que anaves amb dos nois i una noia (no ho sé del tot segur), en aquell moment vam ballar com 10 segons i prou, les nostres mirades es van creuar i jo vaig notar alguna cosa que crec que tu també. Portaves un vestit negre i unes mitges negres. No em vaig atrevir a venir perquè sóc una mica tímid, però m'hagués agradat venir, espero que hi vagis sovint i ens tornem a veure perquè em vaig quedar amb les ganes... 

Noia, 16 anys 
Ets alt i moreno. Fas 2n de batxillerat i fem literatura catalana junts. Quan arribes a classe seus darrere de tot, tant de bo vinguessis més endavant. No tinc possibilitat de parlar amb tu i cada dia em quedo amb les ganes. M'agradaria fer algun treball amb tu. Faríem un bon equip en tots els sentits :)


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: