Logotip de Adolescents.cat

Denuncien una doble agressió homòfoba a la sortida de la discoteca Safari de Barcelona

per Adolescents.cat, el 29 de novembre de 2021 a les 08:25
Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió a la sortida de la discoteca Safari, a Barcelona, succeïda la matinada de divendres a dissabte. Segons ha informat el cos, hi ha dues denúncies pels fets i s'està buscant l'agressor.

Un usuari de Twitter ha denunciat que un grup de cinc encaputxats van tirar a terra dos nois i els van apallissar al carrer de Tarragona i ha assegurat que es tracta d'una doble agressió homòfoba. Segons l'usuari, un dels agredits està estable i de l'altre no en saben res. Per la seva banda, l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha condemnat els fets i ha activat els protocols per posar-se a disposició dels afectats i oferir-los assessorament jurídic i acompanyament.


La mateixa nit hi va haver un altre incident contra el col·lectiu LGTBI a la discoteca Apolo. Segons una clienta, una noia trans va ser expulsada del lavabo femení pels agents de seguretat de l'establiment. La sala s'ha disculpat a les xarxes socials pels fets i ha assegurat que està "reforçant la formació al personal per garantir espais amables amb tothom".



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: