Logotip de Adolescents.cat

Salut suspèn temporalment l'ampliació del passaport Covid almenys fins dilluns

per Redacció, el 26 de novembre de 2021 a les 14:35
El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha anunciat aquest divendres que queda suspesa l'ampliació del passaport Covid de manera temporal, almenys fins dilluns, després de registrar retards i problemes amb l'aplicatiu de la Meva Salut. ​

La Meva Salut, el web on es pot descarregar el passaport Covid, ha registrat errors d'accés aquest divendres al matí, primer dia en què havia de ser obligatori presentar-lo per entrar a bars i restaurants, gimnasos i residències. Segons informa el Departament de Salut, a Catalunya s'han emès 314.000 certificats digitals Covid des del dijous al migdia. 


El portal ja va tenir problemes aquest dijous a la tarda a causa d'un augment de sol·licituds que va provocar "lentitud" en l'accés a La Meva Salut, segons va informar la Conselleria de Salut de la Generalitat en un tuit.

El passaport Covid acredita que la persona s'ha vacunat de coronavirus, que s'ha recuperat de la malaltia en els últims sis mesos o que s'ha sotmès a un test que ha donat negatiu en les darreres hores. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: