Logotip de Adolescents.cat

Què és el «mode invisible» de WhatsApp i com activar-lo?

per Redacció, el 26 de novembre de 2021 a les 09:35
Tenir el teu compte de WhatsApp protegit és important per tal de cuidar de les teves dades. És per això que avui et volem parlar del “mode invisible”, un truc per evitar que les persones que t’escriguin vegin el teu nom, el teu estat de WhatsApp o fins i tot que sàpiguen si estàs en línia. 

Com activar-lo?

 
 Anar a ajustos o configuració 
 Prémer sobre la foto de perfil on hi ha el nom de l'usuari 
 Fer clic sobre aquest enllaç, en el qual apareixerà una emoticona invisible 
 Copiar aquesta emoticona i enganxar-la a l’espai on hi ha el nom d'usuari 

Per fer el mateix amb els estats de WhatsApp cal repetir els primers dos passos, però en comptes d'editar el nom de l'usuari, s'haurà de canviar l’apartat on posa "info". 

Si vols ocultar la teva última connexió als teus contactes, com segurament ja sabràs, necessites modificar la teva configuració en l’apartat de privacitat. Un cop hi hagis accedit a aquesta secció (Configuració - Compte - Privacitat), cal que cliquis damunt l’opció “hora d’últ. vez” i seleccionis “ningú”. Una vegada fet, ja tindràs el "mode invisible" activat. 
]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: